Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream

Dear Barber Giftset Shaping Cream

269,00 kr
269,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream er den ultimative gaveæske til manden, som går op i at have et lækkert hår. Gaveæsken kommer i en super fed retro cigarligende æske.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse
Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream er den ideelle gave til manden, som godt kan lide at forkæle sit hår og vil have nogle kvalitetsprodukter til at få den helt rigtige hårstil.
Med dette Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream bliver du helt sikkert udrustet med nogle lækre produkter, som får håret til at se naturligt og stilet ud.

Indhold

1. stk - Dear Barber Shampoo (50 ml)
Dear Barber Shampoo er en yderst velduftende shampoo som skummer nemt. Shampooen efterlader håret blødt og mere medgørligt, og samtidig giver den håret volume. Uden parabener og unødige tilsætningsstoffer!

1. stk - Dear Barber Shaping Cream Hårvoks (100 ml)
Dear Barber Shaping Cream Hårvoks passer til alt slags hår og styles. Hårvoksen har en utrolig lethed, som gør det muligt selv for tyndhåret mænd, at style deres hår uden det ser fedtet og usundt ud. Hårvoksen er perfekt til dig, som ønsker at håret ser "produkt fri" ud.

1. stk - Dear Barber Conditioner (50 ml)
Dear Barber Conditioner er super lækker og velduftende og giver håret styrke, samtidig med at den efterlader håret silkeblød og med et sundt look. Denne conditioner tilfører en beskyttelseshinde som forsegler fugt inde i hårsækken. Uden parabener og unødige tilsætningsstoffer!

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: