Diesel BAD Deo Stick (75g

Diesel BAD Deo Stick (75g)

195,00 kr
Kun 2 tilbage!
195,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
BAD er en rå, sexet og maskulin duft fra Diesel. Designet udstråler både elegance og maskulinitet, hvor duften afspejler det selv samme. Duften har nuancer af tonkabønner, der kombineres med akkorder af brændt storakstræ, som munder ud i en frisk, kraftfuld og maskulin herreduft.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Eksklusiv og rå duft med Diesel BAD Deo Stick

Ønsker du at modvirkeer sved og lugtgener samt iføre dig en luksuriøs rå og maskulin duft, så er Diesel BAD Deo Stick lige noget for dig. Den effektive deodorant holder din hud ren og frisk hele dagen igennem samt efterlader en behagelig duft.

Diesel BAD Deo Stick er en eksklusiv deodorant, der effektivt bekæmper sved og lugtgener. Deodoranten giver en øjeblikkelig fornemmelse af friskhed under armene og har desuden en behagelig og forfriskende duft.

Til den dristige og sofistikerede mand
Diesel BAD Deo Stick kommer i et flot og enkelt design, der pynter på badeværelset. Deodoranten er til den sofistikerede og dristige mand, som tør vise noget af sin mørke og mystiske side frem.

Dens helt unikke duftsammensætning kommer fra intens tobak og luksuriøs kaviar der tilsammen udgør en duft enhver kvinde bliver afhængig af.

Anvendelse
Påfør Diesel BAD Deo Stick på ren hud under armene, og genpåfør i løbet af dagen efter behov.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: