Dovo Ebony Straight Razor Barberkniv (Ibenholt Håndtag, 5/8")
Gratis fragt

Dovo Ebony Straight Razor Barberkniv (Ibenholt Håndtag, 5/8")

1.200,00 kr
Kun 1 tilbage!
1.200,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
I dag er markedet for barberudstyr domineret af elektriske barbermaskiner og simple våde skrabere. Men som en del af den mere kvalitetsbevidste livsstil er den åbne barberkniv blevet en stor succes. Dovo er kendt for sin høje professionelle kvalitet og præcision – denne Dovo Ebony Razor er
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Den har været en del af vores kultur i århundreder – barberkniven. Den er ved at finde sit indpas i vores dagligdag, hvor kvalitet sættes langt over kvantitet. Vi kender til de langsigtede løsninger – derfor bruger flere og flere også det åbne barberblad for at mindske uønsket hårvækst. Hele indsæbningen og den svingende pensel er en oplevelse i sig selv - en våd barbering er altid en speciel oplevelse. Dovo Ebony Razor giver dig denne unikke følelse og oplevelse.

Med Dovo Ebony Straight Razor får du en smuk barberkniv, hvor der er indlagt en sølv-graveringsplade i. Du kan dermed gøre din barberkniv helt personlig og unik. Håndtaget er lavet af Ibenholdt, der er et eksotisk træsort, der kendetegnes ved sin sorte og til tider chokolade-brune sømme. Det mest sjældne ibenholdt er den komplette sorte linje. Elegancen ståler ud af den smukke glans fra håndtaget.

På Dovo Ebony Straight Razor er der påsat den fortræffelige 5/8" Swedish Carbon Steel klinge, der er den mest populære stål på markedet – der samtidig tilbyder høj fleksibilitet. Denne fleksibilitet gør det let at håndtere barberkniven, især i små områder i ansigtet, blandt andet under næsen.

Størrelsen er 5/8” anbefales til almindelig fjernelse af skægvækst

Materialer:

- Rustfrit stål klinge
- Poleret ibenholt håndtag
- Guld dekoreret klinge
- Klinge dybde (inches) - 5/8”

Vedligeholdelse af barbermaskine:

Korrekt pleje er afgørende for vedligeholdelse og hvor lang levetiden er for dit barberudstyr. Hver gang det bruges, skal hele barberudstyret skylles i rent vand og tørres grundigt. Hvis din klinge ikke bruges i længere tid, er det tilrådeligt at belægge den med et let lag olie. Opbevar aldrig skraberen i en fugtig, uventileret rum.

Produktion:

Grundmaterialet, der foretrækkes til åbne barbermaskiner er normalt stål med et carbon-indhold på mindst 0,6 %. Herved opnås den højeste grad af hårdhed, elasticitet og modstandsdygtighed mod slid.
Råemnet består af et beskåret stykke stål, der er mellem 20-25 mm og 5-6 mm tyk. Stålet er efterfølgende opvarmet og varmsmedet under enormt pres.
Den varmebehandling, der finder sted, den såkaldte "hærdningsprocess", er ekstremt vigtigt for råemnet. Alt afhængig af kvaliteten på stålet, så vil emnet blive opvarmet til ca 1,300 °C, og derefter afkølet i en speciel olie. Temperaturgrænserne er ofte afgørende. Der vil efterfølgende ske samme hærdning, blot ved 200 til 400 °C, afhængigt af den type stål. Dette skaber klingens elasticitet og hårdhed.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.5
(2 bedømmelser)
Stjerner
Finn Andersen | Vanvittigt flot!
Billedet yder på ingen måde ragekniven retfærdighed. Skæftet af ibenholt er vanvittigt flot. Har efterfølgende fået indgraveret mine initialer på graveringspladen hvilket selvfølgelig bare gør den endnu flottere :-)
Stjerner
Casper Steeford | Lækker kniv
En straight razor i Topklasse. veludført håndværk. Så lækker at man kun kan passe på den. Man går ik galt I byen med en Dovo skraber.

Ofte købt sammen med: