DUBS Beard Balm - Citrus Wood (60 ml)

DUBS Beard Balm - Citrus Wood (60 ml)

129,00 kr
129,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
Luksuriøs beard balm produceret på de fineste ingredienser direkte fra naturen.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Opholder sig tro mod alle Dubs produkter, er denne skæg balsam lavet af kun de fineste økologiske ingredienser til rådighed. Anses af mange aficionados som en af ​​de mest luksuriøse skæg balmisser og efterlade i skæg balsam på markedet, ikke alene er dette skæg olie utrolig nærende for din ansigtsbehåring, men det hjælper også til at genoprette tørt beskadigede ender samtidig fremme den generelle sundhed og glans.
Lavet af en handel hemmelig blanding af økologiske olier, økologisk vegetabilsk glycerin, vitamin E og hus blandet æteriske olier, denne super blød, let duftende og irriterende fri formel vil få dig i kærlighed med din egen skæg ... og der går til din elskede dem også!

Denne skæg balsam holder sig tro i mod alle de andre produkter fra DUBS. De er lavet af de fineste økologiske ingredienser til rådhed, og anses som værende en af de mest luksuriøse skæg balsamer. Dette er ikke en klassisk balsam, da denne skal efterlades i skægget.

Den giver en masse næring til skægget og hjælper med at reparere skade ender i håret. Den er lavet på en hemmelig blanding af økologiske olier, økologisk vegetabilsk glycerin, e-vitamin og blandede æteriske olier. Det skaber et utroligt plejende produkt med en mild og frisk duft.

Værd at vide
- Duften består af Lavendel, Bergamot og sandeltræ
- Indeholder de bedste økologiske ingredienser
- Næring til skægget
- Giver blødhed til skægget

Indhold
60 ml
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: