Edwin Jagger Natural Premium Shaving Cream med Aloe Vera (75 ml)

Edwin Jagger Natural Premium Shaving Cream Med Aloe Vera (75 ml)

109,00 kr
Koncentreret barbercreme med en unik kombination af naturlige, rene ingredienser, der giver en cremet og fyldig skum til den perfekte barbering.
109,00 kr

Beskrivelse:
Edwin Jagger Premium Shaving Cream er en koncentreret barbercreme designet til at give en cremet og fyldig skum, der gør din barbering lettere og bedre. Den unikke kombination af udvalgte plante-ekstrakter og andre naturlige, rene ingredienser giver dig en behagelig barbering og en let, mild duft af Aloe Vera. Indholdet af Aloe Vera medvirker desuden til at beskytte og reparere din hud, og gør denne barbercreme særdeles velegnet til sart hud.
Dette produkt levereres i en praktisk tube, som det ses på billedet, men Edwin Jagger Natural Premium Shaving Cream fås også i en flot dåse.

Anvendelse:
Fugt først dit ansigt med varmt vand før påføring af barbercremen. Natural Premium Shaving Cream er en koncentreret creme, så en lille mængde creme er nok til en barbering. Du kan sagtens skumme den op i hånden og påføre den, men det optimale resultat opnås ved at bruge en god barberkost til at skumme cremen op og efterfølgende fordele skummet med små cirkulære bevægelser, der løfter hårene. Når du har påført barbercremen bør du give den lidt tid til at virke og blødgøre hårvæksten, så vent et øjeblik og påbegynd derefter din barbering.

Hudtype:
Edwin Jagger barbercremen kan anvendes til alle hudtyper, og er i særdeleshed velegnet til sart hud pga. sine beskyttende og reparerende egenskaber.

Indhold:
75 ml
Se lignende produkter

Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: