Egyptian Magic All-Purpose Hudcreme (56ml)

Egyptian Magic All-Purpose Hudcreme (59 ml)

199,00 kr
199,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Modeller, skuespillere og stjerner bruger denne creme - hvorfor skulle du ikke også? Få huden du altid har drømt om! Egyptian Magic giver dig en smuk hud og lindrer hudsygdomme.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse
Salgshittet er nu omsider kommet til Danmark! Made4men.dk har selvfølgelig skaffet dette produkt, så det ligger klar til dig i shoppen!

Egyptian Magic universal creme er den ultimative lotion til hele kroppen. Så rig på naturlige vitaminer og så luksuriøs, at den både kan bruges i ansigt og i håret. Baseret på ældgamle egyptiske opskrifter, er denne ”Magiske” creme blevet brugt af historiske ikon-figurer fra Egypten.

Cremen kendes bedst fra historien om Cleopatra, der angiveligt skulle have brugt selvsamme formel som findes i denne olie. Pollen og honning fra bier i Egypten er blandt de mest fremtrædende ingredienser i denne opskrift sammen med bi propolis og guddommelig kærlighed til naturen. Dette skulle efter flere stemmer være en ”magisk” oplevelse! Og uvæsentlig er det ikke at nævne den enorme hype, der eksisterer i Hollywood omkring dette ”mirakel” produkt.

Rundt om i verden
Magasinerne bringer utallige tematiseringer om cremen. Bare i år har produktet været nævnt blandt de førerende magasiner på kloden. Allure Magazin, Vogue Magzin, People Magazine, EUROMAN/WOMAN, London’s METRO NewsPaper, O Magazin, Vanity Fair og Elle. Den Egyptiske creme er specielt udbredt i det amerikanske, hvor flere skuespillere og stjerner siger, at de bruger produktet. Reviews og anmeldelser tyder alle i samme retning: ”Alle beundrer den virkning, cremen har på huden”.

Hvad er Egyptian Magic?
Cremen kan bruges af alle personer, som ønsker det bedste for sin hud. Underkendes skal det dog ikke, at mange bruger den til at lindre/kurere hudlidelser som psoriasis, der ellers er umulig at holde nede. Hele femogtredive procent af brugerne af denne creme benytter den til lindring af hudsygdomme.

Det er bevist i mange tilfælde, at den også kan bruges til forbedring af ardannelse eks. akne ar. Gynækologer, plastikkirurger og kiropraktorer anvender endvidere også cremen til at fremskynde sårheling eller lindring af hudirriterede områder. Læger og specialister henviser især til brugen af denne creme, hvis man lider af psoriasis. Den nærer huden med værdifulde naturlige olier og beriger den med essentielle vitaminer, den skal bruge for at være sund og se sund ud.

Helende virkning
Egyptian Magic lægger vægt på, at deres produkt ikke er skabt med henblik på at være helende/lindrende, men blot tilfældigvis at have den effekt sommetider.

Denne Egyptian Magic All-Purpose indeholder
59 ml. - eller 2 oz (men hvem regner i oz?) :)

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Inge Okkerholm | Magisk
Jeg er så glad for Egyptian Magic og er kun ked af at jeg ikke købte den store størrelse. Jeg bruger den til alt Ansigtet som cream og til sår og hvis jeg har fået for meget sol. Jeg vil altid bruge det. Dyrt for en pensionist men godt. Kan kun anbefale det. Service er også meget fin. Blev opdateret hele tiden.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: