Exentri Pung (Caiman Black)

Exentri Pung & Kortholder (Caiman Black)

449,00 kr
449,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Exentri pungen ligner en kortholder og fylder lige så lidt, men den rummer alt det, en pung skal kunne rumme. Den er fremstillet af ægte skind og giver dig markedets hurtigste og nemmeste adgang til dine to mest benyttede kort.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Exentri kombinerer det bedste fra en traditionel pung og en almindelig kortholder. Den er fremstillet i ægte skind, og det smarte design gør det meget enkelt at opbevare betalingskort og pengesedler, så man nemt og hurtigt kan få fat i dem, når man skal bruge dem. Kreditkortenes magnetstriber beskyttes separat af nylonforing, og hvert rum har egne åbninger, så kortene er lette at finde og få ud. Selv om pungen kan rumme syv betalingskort, fylder den minimalt, så den nemt kan være i en lomme. Den har desuden plads til sedler og kvitteringer, uden at disse behøver foldes sammen først. Pungen er udstyret med en lås i rustfrit stål og leveres i en elegant gaveæske.
Fås i flere farver.

En Exentri pung og kortholder giver dig markedets hurtigste og nemmeste adgang til dine to mest benyttede kort -
helt uden at skulle åbne kortholderen.

Mål:
90 x 70 x 10 mm

Vægt:
50 g
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(3 bedømmelser)
Stjerner
Niklas Olsen | Genial!
den har masser plads
Stjerner
Lotte Mattern | pung og kortholder
10-4 helt i top
Stjerner
Lene Kaarsberg | Smart, handy og funktionel
Exentri pung og kortholder er en genial og eksklusiv måde at opbevare sine kort og sedler på. Den fylder ikke meget, og har en lille åbning på for- og bagside der gør det let at slide sine to mest brugte kort ud, uden at skulle åbne kortholderen.
Udførslen er nydelig og af god kvalitet. Exentri pung og kortholder leveres i en pæn hardbox, og er en oplagt gaveide til manden der enten har det hele, eller bare ikke vidste, at dette produkt ville blive hans foretrukne fremover.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: