Fatip Razors Grande DE Safety Razor (Gun Metal)

Fatip Razors Grande DE Safety Razor (Gun Metal)

164,25 kr
Fatip Razors har lavet en maskulin DE Safety Razor, som enhver mand vil sætte enorm stor pris på at have liggende på badeværelset.
Kun 2 tilbage!

Specialpris: 164,25 kr

Førpris: 219,00 kr

Fatip Razors Grande er en super fed DE Safety Razor, som er 3 delt og har et flot og maskulint design. Denne model får du i en autentisk metal farve, som virkelig ser mandig ud.

En af de store fordele ved denne skraber er, at du får en skraber som er perfekt balanceret. Håndtaget er hult for at kunne give hovedet mere vægt en selve skaftet. På den måde bliver din barbering bedre balanceret og dermed generelt bedre.

Fatip Razors - Grande DE Safety Razor
Det var i 1950'erne et sted i Milano, hvor Fatip Razors produktionen startede. Ikke længe efter deres spæde start, måtte de dreje nøglen om pga. finansielle problemer. De blev efterfølgende opkøbt af en fabrik, som var eksperter i at lave sakse.

Denne virksomhed fik ikke øjnene op for Fatip Razors unikke produkter før 30 år senere i 1980'erne, hvor de genstartede produktionen af Fatip Razors' produkter. Produkterne var naturligvis blevet opgraderet både i forhold til generel kvalitet og design.

Anvendelse
Ved at skrue i bunden af håndtaget, løsner hovedet sig og du kan sætte dit barberblad ind uden problemer.

Specifikationer
Vægt: 66 gr.
Finish: Sort Gun Metal

Dimensioner
Fuld længde: 87 mm.
Håndtagets længde: 78 mm.
Hovedets bredde: 42 mm.
Se lignende produkter
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: