Fatip Razors Grande DE Safety Razor (Krom)

Fatip Razors Grande DE Safety Razor (Krom)

164,25 kr
Fatip Razors Grande safety razor er en skraber med historie og mange års udvikling bag.
Kun 1 tilbage!

Specialpris: 164,25 kr

Førpris: 219,00 kr

Fatip Razors Grande DE Safety Razor er en lækker 3 delt skraber, som har en fedt og maskulint stribe design, som kører helt oppe fra toppen af hovedet og helt ned til bunden af skaftet.

Skaftet er hult, så Fatip Razors har kunne lave den bedst mulige balancering i vægtfordelingen. Vægten betyder nemlig ufatteligt meget i forhold til, at kunne skabe den bedste barbering for dig selv.

Fatip Razors - Grande DE Safety Razor
Tilbage i 1950'erne startede Fatip Razors med at producere deres produkter. Det varede dog ikke længe, før de blev nød til at sælge deres fabrik til en anden virksomhed pga. finansielle problemer. Virksomheden der opkøbte dem var en sakse virksomhed, som var eksperter i sakse.

De brugte ikke Fatip Razors brandet før 30 år senere - engang i 1980'erne - hvor de fik øjnene op for, hvad det var de havde lavet i 50'erne. De startede produktionen af produkterne igen, blot med en opgradering i både design og kvalitet!

Anvendelse
Ved at skrue i bunden af håndtaget, åbner du for skraberehovedet og muligheden for at sætte et barberblad i skraberen. Så kan du let sætte nye blade i din lækre italienske skraber.

Specifikationer
Vægt: 66 gr.
Finish: Krom

Dimensioner
Fuld længde. 87mm
Håndtagets længde: 78mm
Skrabehovedets bredde: 42mm
Se lignende produkter

Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: