Fatip Razors Grande DE Safety Razor (Nikkel)

Fatip Razors Grande DE Safety Razor (Nikkel)

132,83 kr
Få dig en lækker italiensk skraber med massere af historie og en fantastisk vel balanceret vægt til en rigtig god barbering!
Kun 1 tilbage!

Specialpris: 132,83 kr

Førpris: 199,00 kr

Fatip Grande DE Safety Razor er en rigtig flot 3 delt skraber, som har et flot striber design, der løber hele vejen ned af skraberen. Skaftet er hult som giver skraberen en mere vel balanceret skraber, selvom den er lidt længere end gennemsnittet.

Hovedet er et "open comb" skraberhoved, som betyder at det kan åbnes i bunden af håndtaget, så bladet kan sættes sikkert ind.

Fatip Razors - Grande DE Safety Razor
Engang i 1950'erne blev Fatip Razors gundlagt og ikke længe efter, blev de nød til at sælge fabrikken pga. finansielle problemer. Dengang opkøbte en fabrik der specialiseret sig i sakse Fatip Razors.

Der gik næsten 30 år inden, at sakse virksomheden forstod potentialet i Fatip Razors produkterne og satte dem i produktion igen. Det har de ikke fortrudt siden!
De løftet kvaliteten på produkterne og satte dem tilbage i produktion og i dag er de et velkendt brand blandt alle barberings enthusiaster verden over!

Anvendelse
Du skruer hovedet løst ved skrue i bunden af skaftet. Så løsner hovedet sig og du kan sætte bladet ind uden problemer.

Specifikationer
Vægt: 66 g.
Finish: Nikkel

Dimensioner
Fuld længde: 87mm
Håndtagets længde: 78mm
Hovedets bredde: 42mm
Se lignende produkter
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: