Feather Artist Club DX Shavette Barberkniv (hvid)
Gratis fragt

Feather Artist Club DX Shavette Barberkniv (Hvid)

1.499,00 kr
Feather shavette barberkniv importeret fra Japan og i helt ekstraordinær kvalitet.
Kun 3 tilbage!
1.499,00 kr

Beskrivelse:
Feather er Japansk, importeret partnerskab af tradition og teknologi. Intet mindre.
For dem, der ønsker en professionel, oldschool barbering, men ikke lige har tiden til indlære den lidt vanskelige teknik og ikke gider den daglige stropping/slibning af bladet - og alt det andet vedligholdelse, er denne Feather Shavette Barberkniv helt perfekt.
Du får det samme brede blad og uhyggeligt skarpe kant som på en normal barberkniv - men her kan du bare skifte bladet når det bliver sløvt efter ca. 7-10 barberinger.

Feather barberkniven benytter disse blade:

Feather Barberblade Professional Blade (20 stk)(sælges seperat)Under Made4mens omfattende tests og evaluering, er Feathers barberingskvalitet konsekvent lige så god (og nogle gange endnu bedre) end den, du får af en professionel og finpudset barberkniv. Feather Shavette Barberkniven anvendes på samme måde som en almindelig barberkniv og med de samme teknikker.

Features:
Produceret af solid 316 Stainless Steel
Det særlige skafte er fremstillet af en speciel plastic, som har usædvanlig varme-og kemikaliebestandige egenskaber, og tillader at du kan rense shaveren ved at putte den i kogende vand.

Feather shavette barberkniv inkluderer en opbevarings-/ displaykuppel.
Bedømmelser
4.7
(3 bedømmelser)
Stjerner
simon seitzberg | Lækker-lækker kniv som skærer helt tæt.
Rigtigt godt balanceret kniv, som med den lidt korte æg er nem at bruge.
Jeg var lidt skeptisk til bladene og om de kunne sammenlignes med min gamle "rigtige" kniv. Det kan de bestemt! Nu slipper jeg bare for vedligeholdet og alt "besværet". Praktisk når man er familiefar og der kun er et badeværelse i huset...
Stjerner
Tamara Jacobsen |
Stjerner
Wazid | Klasse
Jeg brugte denne skraber først gange for 4 år siden og siden blev den væk, men nu har jeg endelig fundet den igen ved Made4men og er rigtig glad. Det er den tætteste barbering jeg har prøvet.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: