Feather Luxury DE-Skraber, Træ & Rusfrit Stål, Inkl. Holder
Gratis fragt

Feather Luxury DE-Skraber, Træ & Rusfrit Stål, Inkl. Holder

3.499,00 kr
Luksus Double Edge Safety Razor fra Feather. Enkel og elegant design, lavet i den bedste kvalitet.
Kun 1 tilbage!
3.499,00 kr

Denne elegante DE-Skraber er produceret af Feather, kender du dem ikke allerede, så er det ved at være på tide. Det er et japansk brand, og som man ved er japanerne kendt for kvaliteten af deres håndværk. Derfor får du også her en DE-Skraber af den højeste kvalitet.

Den er lavet i rustfrit stål, for at give den bedste holdbarhed. Det giver et unik udseende til skraberen, og så er den 100% rustfri. Du får derfor de DE-Skraber du kan beholde hele livet, hvis du passer på den, og den kan endda gå i generationer.

Håndtaget på skraberen er lavet i træ-laminat som er inpregneret i resin. Resin er en form for harpiks, der giver et helt unikt look til håndtaget og gør det vandafvisende. Det er en meget langsommelig proces at fremstille håndtaget, men det gør så også at den holder sit udseende, og gør det meget mere hårdfør.

Udover skraberen får du også en matchende holder, som du kan stille skraberen i efter brug. På den måde sørger du også for at skraberen kan tørre optimalt efter brug. Der medfølger også en pakke med nogle af Feathers skarpeste barberblade, så du er 100% klar til barbering.

Den leveres i en yderst eksklusiv gaveæske i et enkelt og unikt design.

Indhold
1 stk. Feather Luxury DE-Skraber
5 stk. Luksus barberblade fra Feather
1 stk. Luksus gaveæske
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: