Feather MR3 neo barberblade (9 stk)
159,00 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Kristoffer Degn
Barberblade fra Feathers er ultraskarpe og lavet af japanere. Ja, de ved hvordan man laver samurai-sværd så de kan da helt sikkert lave barberbade.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Barberblade til MR3

Barberblade fra Feather er ultraskarpe og direkte importeret fra Japan. Når et produkt kommer fra Japan begynder mange at tvivle på kvaliteten, fordi at det ligger i østen ligesom Kina, og at kvaliteten fra Kina ofte er under middel, men dette er ikke tilfældet med Feather MR3 Barberblade.

Japanere er nemlig kendt for deres unikke håndværk og deres kvalitetsprodukter. Vi har testet Feather MR3 Barberblade og de levede klart op til vores forventninger.

De er super skarpe og giver en meget behagelig barbering uden modstand fra skraberhovedet. Det matcher de bedste triple-barberblade på markedet fra konkurrenterne, men er meget billigere.

Super skarpe barberblade
Hvis du gerne vil have nogle af de skarpeste barberblade, så skal du prøve Feathers MR3 barberblade. Feather er kendt for at lave nogle af de bedste barberblade i verden, og grunden til at de ikke er lige så dyre som andre kendte brands, er fordi der ikke er blevet brugt penge på markedsføringen.

Det er rent og skær japansk håndværk er den bedste kvalitet. Det er noget helt anderledes at barbere sig med de lækre barberblade fra Feather. De giver dig en tæt og glat barbering.

Billige barberblade
Feather er nogle af de billigste kvalitets barberblade på markedet. De er ægte japansk håndværk af meget høj kvalitet. Bladene er super skarpe, og så kan du få dem til en utroligt god pris, i forhold til de kendte brands.

Selvom bladene er billige så skal du ikke lade dig snyde, fordi de er stadig af høj kvalitet. De er udstyret med 3 stk. super skarpe barberblade på hvert enkelt barberhoved. Det sikre dig et jævn tryk på huden, så du får en behagelig og tæt barbering.

Barberhovedet er også udstyret med en metal rulle, der lader barberbladet glid let henover ansigtet. Derudover er de også udstyret med en glide stribe, som indeholder e-vitamin og som give fugt til huden. Disse barberblade er et must have for en perfekt barbering.

Spar penge på din daglige barbering med barberblade fra Feather!

Feather MR3 Specifikationer:
- 3 skarpe knive med lang holdbarhed.
- Bladene har store mellemrum som gør det lettere at skylle og rense for hår.
- Micro-guards tråde foran bladet som mindsker risikoen for at du skærer dig under barbering.
- Barberbladet har en særlig rulle nederst på skæret som giver den bedst mulige overskæring af skægget og god komfort.
- En særlig gummistribe sikrer at skægget bliver skåret helt ved roden

Indhold:
9 stk. Feather MR3 barberblade
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(3 bedømmelser)
Stjerner
Jesper Wiinholt | Optimal barbering
Jeg har i mange år brugt Feathers barbergrej og er meget tilfreds med resultatet af barberingen. Jeg kombinerer med en foam og aftershave uden parabener, parfume og andet stads, så hveranden dags barbering rækker for mig.
Stjerner
Henrik Oldorf | Et ærligt og effektivt produkt
For snart 9 år siden gik jeg over til dette produkt, det er ikke et "fansy" produkt lige som nogle andre men et ærligt og effektivt produkt, lige som dem som producere det, jeg kan absolut anbefale alle at stifte bekendtskab med dette.
Stjerner
Lasse Jørgensen | Rigtig gode og til en god pris
Har købt disse blade flere gange og synes de fungerer rigtig godt.
God holdbarhed og håndtaget der passer til ligger godt i hånden og føles gedigent.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: