Feather Shavette Artist Club DX (Grå)
Gratis fragt

Feather Shavette Artist Club DX (Grå)

1.695,00 kr
Kun 2 tilbage!
1.695,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Luksuriøs shavette fra Feather i den klassiske japansk stil. Lavet i rustfrit stål og kunstharpiks.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Feather laver nogle af de mest avancerede produkter til barbering, og er designet til professionelt brug. Vi synes dog at alle skal have mulighed, for at bruge professionelle redskaber til hverdag.

Original shavette barberkniv fra Feather lavet i den klassiske japanske stil med et stift skæfte. Den er lavet i rustfri stål for en give en friktionsfri og glat barbering, den er dermed også utroligt slidstærk, og sikre dig et tæt barbering i mange år.

Håndtaget er lavet i kunstharpiks som er meget holdbart, samtidigt er det vandafvisende og giver dig et skrid sikkert håndtag selvom det bliver vådt. Denne shavette er dermed af høj kvalitet, der holder i mange år, hvis man passer ordentligt på sit udstyr.

Feather bruger den førende teknologi indenfor fremstilling af barberblade, og du får derfor ultra tynde barberblade, der er meget hårdføre. De giver en tæt barbering, og er fleksible så barberingen bliver mere behagelig.

Denne shavette bør kun anvendes med Feathers egne barberblade, og vi anbefaler også at du bruger disse til barbering, da du får den bedste barbering med de barberblade, som er designet til shavetten.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: