Feather Shavette Artist Club DX (Træ)
Gratis fragt

Feather Shavette Artist Club DX (Træ)

1.995,00 kr
1.995,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Original japansk shavette barberkniv lavet i rustfrit stål med et elegant håndtag i teaktræ.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Kender du det japanske mærke Feather? Hvis ikke så er det ved at være på tide! De er kendt for at lave nogle af de bedste produkter til den klassiske vådbarbering. Så hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for din barbering, så skal du have fingrene i en shavette fra Feather.

Denne shavette er lavet i denne klassisk fold-ud stil der gør den nem at have med i toilettasken. Den er samtidigt lavet af de bedste materialer, selve hovedet er lavet i rustfrit stål, der gør den meget hårdfør og som giver en lang holdbarhed.

Håndtaget er lavet af teaktræ, for at give et moderne look. Det har lagt under pres med kunstharpiks, for at gøre det mere holdbart og vandafvisende, så den kan holde til at blive våd. Det er en helt ekstra ordinær barberkniv, som normalt kun anvendes af professionelle.

Vi synes dog at alle skal have mulighed, for at få det bedste udstyr til barbering, så derfor kan du få denne shavette hos os.

Den bør kun bruges med Feathers egne shavette barberblade, da det sikre dig den bedste oplevelse med din barbering. De er designet kun til deres egen shavette, hvilket betyder du får en tættere og helt glat barbering med deres egne blade.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: