Feather Shavette Artist Club Japanese Style (Lime)
Gratis fragt

Feather Shavette Artist Club Japanese Style (Lime)

1.050,00 kr
Kun 1 tilbage!
1.050,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Ægte japansk shavette i et simpel og unikt design med et lime grønt håndtag.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Denne Shavette er lavet af japanske Feather, som er kendt for at producere noget af det bedst tænkelige barbergrej. Shavetten kan ikke foldes sammen ligesom mange andre Shavette. Den har derimod et fast greb, som giver en lettere barbering for nogle mænd. Shavetten har en afrundet, afbalanceret kniv, der sikrer dig en blød og behagelig barbering. Skæftet er lavet i lime-farvet kunstharpiks, der er et meget holdbart materiale. Tåler op til 135 gr. Bør kun bruges med Feathers egne Artist Half Blades

Denne Shavette er fra Feathers unikke serie Artist Club. Den er lavet i et ægte japansk design, med et helt stift skaft som ikke kan bøjes ind. Det giver dig dermed en helt stabil barbering, der bliver helt tæt og glat.

Feather er kendt for at lave nogle helt unikke produkter til den gammeldags vådbarbering, og det får du også i denne shavette. Hovedet på shavetten er afrundet og samtidigt har det mindsket afstanden, som bladet stikker ud fra skraberen.

På den måde er du sikret en mere sikker og behagelig barbering. Håndtaget er lavet af kunstharpiks, som er et meget slidstærkt materiale, der giver shavetten et helt unik udtryk. Det har fået en mere frisk farve i lime, der er til dig som ikke er bange for at skille sig ud fra andre.

Den er fuldstændigt afbalanceret, så den ligger godt i hånden. Dette er den perfekt shavette til dig som er øvet indenfor området, og som vil tage din barbering til det næste niveau.

Shavetten anvender kun Feather egen shavette blade. De passer perfekt til shavette, og sikre dig den rette afstand fra spidsen af bladet til kanten på shavetten.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: