Feather Shavette Artist Club Japanese Style (Vinrød)
Gratis fragt

Feather Shavette Artist Club Japanese Style (Vinrød)

1.050,00 kr
Kun 1 tilbage!
1.050,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Lækker shavette fra Feather lavet i ægte japansk stil med et stift skæfte i vinrød.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Er du på jagt efter traditionelt barbergrej af den bedst, tænkelige kvalitet? Så er Feather et rigtig godt bud. Denne Shavette har produceret i Japan efter de højeste standarder. Den kan ikke foldes sammen, men har derimod et fast greb, som nogle vådbarberingsentusiaster foretrækker. Shavetten er skarp og smukt udformet. Den har en afrundet, afbalanceret kniv, som sikrer dig en blød og behagelig barbering. Skæftet er lavet i vinrødt kunstharpiks, der er et meget holdbart materiale. Tåler op til 135 gr.

Går du op i den klassisk vådbarbering, og vil du gerne tage din barbering til den næste niveau? Så er denne shavette fra japanske Feather perfekt til dig. De leverer den bedste kvalitet til en meget fair pris.

Denne shavette er lavet i rustfrit stål, hvilket giver den en moderne udtryk. Den har så fået et mere udfordrende udtryk med et vinrødt håndtag. Håndtaget er lavet i et meget holdbart materiale kaldet kunstharpiks, der giver et naturlig godt greb om shavetten.

Hovedet er afrundet og det er designet, så afstanden mellem spidsen på barberbladet og kanten på shavetten er helt optimal. Så du kan få en behagelig og helt tæt barbering hver eneste gang.

Hele shavetten er lavet i klassisk japansk design med et stift skæfte. Den er også fuldstændigt afbalanceret, så den ligger godt i hånden også den er nem at bruge.

Shavetten bør kun bruges med Feather egne shavette barberblade, da de passer perfekt og giver den optimale afstand på bladet, så du får den behageligste barbering muligt.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: