Feather Shavette Artist Club SS (Lime)
Gratis fragt

Feather Shavette Artist Club SS (Lime)

1.050,00 kr
Kun 2 tilbage!
1.050,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Lækker shavette i luksus kvalitet. Must have for manden, der går op i den klassiske vådbarbering.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Denne shavette er fra den japanske virksomhed Feather. Det som kendetegner shavette er det unikke håndværk, hvilket også er det man kender japanerne for. De yder et unik stykke arbejde, for at laver de bedste produkter af en yderst høj kvalitet.

Hvis du går op i den klassiske vådbarbering er denne shavette helt sikkert noget for dig. Den er fra Feathers Artist Club serie, som er designet til dig som ønsker at have en shavette, som er fleksibel og nem at arbejde med.

Hovedet på shavette er afrundet, hvilket gør den mere behagelig at barbere sig med, i forhold til shavette med spidser hoveder. Det er også kun Feather egne halve barberblade som passer til den, og de passer så også helt perfekt, så de ikke stikker for langt ud af shavetten.

Skaftet er lavet i kunstharpiks, som er meget brugt til barberingsudstyr. Det er et utroligt slidstærkt materiale, også giver det et godt greb. Denne shavette har fået et lime farvet håndtag, som er til dig der ikke er bange for at udfordre med en frisk farve.

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: