Feather Shavette Artist Club SS (Sort)
Gratis fragt

Feather Shavette Artist Club SS (Sort)

1.050,00 kr
Luksuriøs shavette fra Feather i et enkelt design. Det ultimative redskab til en tæt og glat barbering.
Kun 2 tilbage!
1.050,00 kr

Kender du Feather? Hvis ikke så er det ved at være på tide! De laver nogle af de fedeste produkter til den klassiske våd barbering. De leverer produkter af den højeste kvalitet, og som er designet til at give dig den bedste oplevelse med din barbering. Ved at købe Feather sikrer du dig et kvalitets produkt, der giver dig en tæt og glat barbering.

Denne unikke shavette er en del af Feathers Artist Club serie, som er specielt designet til dig, der elsker at bruge tid på din daglige barbering. Den er designet så den ligger godt i hånden, og har den helt perfekte vægt, så den er nem at arbejde med, og så du kan få en tæt og glat barbering.

Hovedet på shavette er afrundet, så du får en mere behagelig barbering, og den bruger kun Feathers egne "half blades", der passer perfekt til skraberen, som sørger for at barberbladet ikke stikker for lang ud af shavette, og dermed også gør din barbering lettere og med mindre risiko for at skære sig.

Skaftet er lavet i resin, som er en kustharpiks. Det er farvet sort så det holder en elegant stil, og så er det utroligt holdbart.
Se lignende produkter

Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: