Feather Shavette Artist Club SS (Træ)
Gratis fragt

Feather Shavette Artist Club SS (Træ)

1.150,00 kr
Kun 2 tilbage!
1.150,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Eksklusiv shavette barberkniv fra japanske Feather med et lækkert håndtag i træ.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Feather er en japansk virksomhed, og som man ved om japanere, så er de kendt for kvaliteten af deres håndværk. Feather laver nogle helt unikke produkter til barbering, og det får du også i denne shavette.

Shavetten er lavet i rustfrit stål, hvilket gør den utroligt modstandsdygtig. Håndtaget er lavet i mørkt træ, som hedder Scotch Wood. Det har lagt under pres med harpiks, hvilket har givet det en glat og vandafvisende overfalde. Det gør også at den er meget slidstærk, og kan derfor holde i mange år.

Den er lavet i et simpelt og moderne design, der passer godt til den moderne mand, der går op i den klassiske barbering. Det er en almindelig fold ud shavette, så den er nemt at have med i toilettasken, så man altid kan have en galt og tæt barbering.

Shavetten bruger kun Feathers egne shavette barberblade, og de er designet sådan at de har den mest optimale afstand fra spidsen af bladet til kanten på shavetten, så du kan få den mest behagelige barbering. Kanterne på hovedet af shavetten er også afrundet, så den er mere behagelig, når den bevæger sig imod huden.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: