Vi anbefaler

Sådan fjerner du hår i næsen

Vi har alle, på et eller andet tidspunkt i livet, set næsehår. Om det er hos os selv eller hos en anden person, hvor hårene lige titter frem. Det er en pinlig følelse ikke? Vi har lavet en guide til begyndere, og ja sågar også for rutinerede hår-fjernere.

Hvis du også altid har undret dig over hvordan man fjerner sine hår i næsen, og om det kan gøres på en lettere og mindre smertefuld måde. Så læs med her!


1) Start med at vaske din næse, ikke udenpå men indeni. Dine næsebor skal være rene, før du påbegynder fjernelse af næsehår. Benyt en våd vatpind til en bedre rensning. Den våde vatpind, må godt dyppes i en mild og parfumefri sæbe.

2) Find et sted hvor fjernelsen af næsehårene skal ske, det oplagte sted er på toilettet foran spejlet. Det vigtigste er at der er masser af lys. Det er vigtigt at se hvad du laver, eftersom næseborene er et svært tilgængeligt område. Du kan evt. benytte et make-up / barber spejl, et spejl med lys ville være det bedste. Du kan også benytte en lille lommelygte til at lyse op, hvis nu der ikke er lys nok.


3) Du skal benytte en lille saks eller en elektrisk næsetrimmer til formålet. Hvis du har meget næsehår, så anbefaler vi en elektrisk næsetrimmer.

4) Begynd at fjerne dine næsehår. Pas på at du ikke kommer for langt op i næsen, det er der ingen grund til og det kan være skadeligt, hvis du klipper forkert. En tommelfingerregel er, at du kun skal fjerne de næsehår, som kan ses af andre og dig selv. Vær forsigtig når du fjerner dine hår, hastværk er lastværk, også når det gælder fjernelse af hår.

5) Når du er færdig med fjernelsen af dine næsehår, så skyld saksen eller den elektriske næsetrimmer med vand, så den er ren til næste gang. Rens dine næsebor med vand og benyt en ny vatpind til at fjerne eventuelle løse hår fra næseboret.


6) Hvis ikke du allerede kan mærke det, så kan vi fortælle dig at dit selvtillidsniveau er steget og du føler dig mere afslappet foran andre. Nu skal du nemlig ikke tænke på om andre kigger efter dine næsehår, for de er der nemlig ikke mere!