Frank Shaving DE Safety Razor (Sort)

Frank Shaving DE Safety Razor (Sort)

199,00 kr
Kun 3 tilbage!
199,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
En klassisk og prisdygtig DE Safety Razor, som giver et rigtig godt resultat, hver gang du benytter den. Materialerne er i god kvalitet og vil helt sikkert få en stor værdi for dig.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
En traditionel barbering kræver en traditionel skraber. DE Safety Razors er en af de gammeldags metoder at få barberet sig på, og den bliver mere og mere moderne.

DE Safety Razors fungerer sådan, at du placerer et barberblad i mellem de to stykker i samlestykket. Så stikker bladet ud på hver side, og du kan barbere dig som du plejer. Du kan på denne måde opnå en hurtigere barbering, som også giver et rigtig flot resultat - hver gang!

Denne skraber har en closed comb, hvilket betyder at "kammen" er lukket og dermed beskytter mod rifter ved at stramme huden ud. Denne funktion er god til nybegyndere, men er naturligvis også en stor fordel til den garvede bruger. Ved at stramme huden ud, får du samtidig en tættere og mere glat barbering, fordi fladen (din hud) som du barberer på er nemmere at barbere på.

Designet er sort og enkelt. Det er maskulint og har et neutralt look, som ikke skræmmer kæresten ud af badeværelset.

Produkt informationer
Indstilling: Fast
Åbningstype: 3-piece. 3-piece betyder, at skraberhovedet og skaftet skal skrues fra hinanden for at indføre barberbladet.
Materialer: Træ og stål.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: