Fresh Balls - Undgå Sved i Skridtet (100 ml)

Fresh Balls - Undgå Sved i Skridtet (100 ml)

135,00 kr
135,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Slut med svedige kugler, som klistre til resten af ens skridt område! Prøv Fresh Balls, som er udviklet til at modarbejde et svedigt skridt område.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Hold skridtet fugt frit

Nu er det slut med pulver der sviner! Fresh Balls er et special design produkt, som behandler det ubehagelig problem som kan opstå i den nedre region.

Der kan blive meget fugtigt og fyldt med bakterier, Fresh Balls er en naturlig creme som hjælper med at holde området rent.

Cremen er hurtigt tørrende formulering som er fri for talc, den tørre ind til en silke-blød form for pulver som holder skridtet fugt frit.

Modsat alle andre deodoranter og pulvere så er den naturlig formuleret og er 100% fri for aluminium, parabener og talc, fuldstændigt ligesom naturen vil have.

Fordele
- Slut med pulver der sviner
- Påføres som en creme
- Tørrer ind som en kølende, silkeblød og talc fri pulver
- Forebygger fugt i den nedre region
- Fri for talc, parabener og aluminium
- Ikke testet på dyr, kun mennekser
- Hypeallergen og klinisk testet

Rigtige mænd er seje! De er designet til at modstå smerte, der ville få et svagere menneske til at smuldre. Der er kun en ting som kan få en rigtig mand ned med nakken og det er sved i skridtet.

Lugt og fugt i den nedre region er meget ubehageligt og er ikke særligt attraktivt når man skal ind i soveværelset. Det er nu slut med at have svedige og ildelugtende kugler for Fresh Balls sørger for at holde dem frisk og velduftende, så de altid er indbydende.

Fresh Balls® er et produkt der, er super let at benytte! Put lotionen på huden, og den tørrer hurtigt ind, så den ikke klumper. Den kan bruges efter behov, og kan bruges flere gange om dagen. Det anbefales dog at, implementere den i ens daglige rutine.

Indhold
100 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Lars Jensen | Fantastisk produkt
Må prøves.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: