Af • 2 November, 2018

Vi kender det alle sammen, og det er det samme hver gang. Når vi skal købe en fødselsdagsgave til ham, så er vi gode til at udskyde tingene indtil sidste øjeblik.
Typisk er det også fordi når man endelig står nede ved butikkerne, så kan det svært at finde noget som passer lige til ham.

Derfor kommer vi i denne artikel med vores bud på de bedste fødselsdagsgaver til ham. Vi har taget udgangspunkt i de vare, som vi ved der er høj interesse for på siden. Kig med herunder, og find ud af hvilke gaver vi anbefaler til ham.

6 fødselsdagsgaver til ham

Heldigvis har Made4men et af Danmarks største og bredeste udvalg af artikler til mænd. Så mon ikke vi kan finde noget der kan bruges, eller i værste fald lede dig på rette vej – vi har i hvert fald tænkt os at give det et forsøg.

For at overskueliggøre mulighederne har vi udvalgt seks fødselsdagsgaver i forskellige prisklasser. Fælles for dem alle er, at de kan det, de hver især skal kunne! Så du skal faktisk bare finde ud af, hvilken af dem der passer bedst til hans ønsker og krav til en god fødseldagsgave.

Remington Lithium Grooming Kit

Med dette komplette grooming kit fra Remington, har du en fantastisk gave til manden der går op i at se velplejet og velsoigneret ud. Sættet tillader ham at pleje sit skæg og hår samtidig, altså der er garanti for at produktet kan klare alle opgaver.

Remington PG6160 Lithium Power Grooming Kit er dog ikke kun til skægget og håret. Kittet kommer med en række redskaber der gør det muligt at trimme hårvækst lige meget hvor på kroppen.

Der medfølger: Detaljetrimmer, bred-trimmer, body-trimmer, næse-og øretrimmer, miniscreen shaver. Derudover følger der også 5 forskellige kamme i længderne 1.5-12 millimeter og 1 justerbar kam, der kan gå fra 2-16 millimeter.

Der er ikke noget mænd elsker mere end funktionalitet og det er i sandhed noget dette produkt kan leve op til.

Giorgio Armani Acqua di Gio EDT (100 ml)

Velkendte og altid pålidelige Giorgio Armani går man aldrig helt galt i byen med. Ikke nok med at modtageren bliver glad for denne parfume og kommer til at dufte godt, så er det også noget der kommer alle omkring personen til gode.

Du øger i hvert fald chancen for at skifte hans aroma ud fra sved til en dejlig frisk duft fra Armani. Med denne fødselsdagsgave til ham, så man er sikret en god duft til hhv. fest og hverdag.

 

Njord Straight Razor Starter Set

Ikke alle mænd går lige meget op i deres barbering, men med dette sæt er der stor mulighed for at de begynder at gøre de. Med andre ord er det bare en perfekt gave til mænd. Det er nemlig blevet en trend at anskaffe sig disse flotte barberknive og der er endda åbnet en håndfuld oldschool barbersaloner op igen.

Hvis du vælger at købe dette Razor set i fødseldagsgave til ham, så vil du fremover spare ham mange penge på ikke at skulle udskifte bladet konstant.

Sættet indeholder alt det der er behov for at prøve sig af med gammeldags barbering. Det er stilren og super moderne, og pryde med små lækre detaljer. Njord Straight Razor Starter Set er essensielt for ham som ønsker en rigtig god starter set som ikke er for dyr, men i høj kvalitet!

Björn Borg 3-Pack Boxershorts

Mange tænker at undertøj er altid virkelig kedeligt og upersonligt, men sådan skal du ikke tænke! Du må aldrig undervuderer et par gode underbukser, når du køber fødseldagsgave til ham. Et par gode underbukser er uundværligt, fordi han skal have dem på hele dagen.

Så må man tage det sure med det søde. Vi vil næsten garantere at personen bliver glad for underbukserne. Måske ikke lige til at starte med, men på et tidspunkt når vaskekurven er fyldt og skuffen med underbukser er tom, så vil han elske fødselsdagsgaven.

Veet For Men Gel Cream

Har han for meget hår rundt omkring på kroppen, så bør du helt klart købe Veet For Men Gel Cream. Dette produkt burde være fast inventar for alle mænd.

Der er mange fordele ved at bruge Veet For Men Gel Cream til at holde sine krop fri for uønsket hår. For det første er cremen smertefri, hvilket mange mænd sikkert er glade for, for nogle er lidt småpivet. Men cremen fungerer så simpelt, at man bare påfører den på det ønskede sted – lader det sidde et par minutter og vasker det så af.

Herefter bliver hårets rødder gjort svage af den kemiske sammensætning i cremen og hårene falder derfor bare ud – så har du en mand med en silkeblød hud igen.

De fleste mænd vil sætte pris på dette. Specielt når det går op for ham, at han ikke længere skal blive ved med at skrabe uønskede hår af.

Njord – In Your Face! (Ansigtssæt)

Ansigtspleje er ikke noget mænd går synderligt meget op i – det kan vi vidst ret hurtige blive enige om. Alligevel har du helt sikkert prøvet at påvirke ham til, at han skal bruge nogen hudplejeprodukter. Måske har du forgæves prøvet at overtale ham. Har det ikke virket, så må du tage sagen i egen hånd og servere det for ham. Det plejer som regel at hjælpe.

Selvom mændene generelt synes, at det der hudpleje er uinteressant og tager alt for lang tid, så kan du overbevise ham om, at det sagtens kan være nemt, hurtigt og ekstremt effektivt. Vi har nemlig den lette og bedste løsning fra Njord – nemmere bliver det hvert fald ikke.

Med dette In Your Face sæt har han absolut ingen undskyldninger for ikke at bruge nogen hudplejeprodukter. Sættet består kun af tre produkter, og det hele kan klares på maks 5 minutter. Det kan alle mænd klare – også din!

Percy Nobleman Skæg Grooming Kit

Har han fuldskæg, eller vil han gerne have fuldskæg? Så sørg for at hjælpe ham godt på vej med dette skægsæt fra Percy Nobleman. Enhver der går op i skæg, ville elske denne fødselsdagsgave! Fange mænd er et sundt og velplejet skæg noget af det mest stilfulde du kan opnå.

Når han først er kommet igang med produkterne, så vil han mærke forskellen på skægget, og så bliver han ekstra glad for at du købe det i fødselsdagsgave til ham.