Af • 25 September, 2017

Efter en hård barbering kan huden være utrolig sart og følsom og en kraftig aftershave er måske ikke lige den ideelle løsning, hvis man har været så uheldig at få barberingsrifter.

Kender du det, at du er lige kommet 5 min for sent op ad sengen? Og bliver nød til at barber dig inden du skal ud af døren. Uheldet er ude med dig og din barbering ender med snitsår fra din skraber. Du begynder at bløde og kan simpelthen bare ikke stoppe blødningen.

Der er utrolig mange teorier på, hvordan man kan stoppe blødningen efter et snitsår ved en barbering. Køkkenrulle, plaster, og mange andre bøvlede metoder kan komme i brug.

Der findes en langt nemmere løsning på problemet – og det hedder Alum Blok!

Alum Blok – Hvad er det?

Alum blok er fremstillet af antiseptiske midler og har primært til formål at hjælpe dig når din barbering er gået i koks, med snitsår eller hvis du har skåret dig. Den har nemlig en antibakteriel effekt som hurtigt vil stoppe din blødningen og derved vil få huden til at trække sig sammen og efterlade den blød og opstrammet.

Udover alum har den fantastiske effekt til at lukke blødninger ekstremt hurtigt har den også en anden vidunderlig virkning. Den har nemlig også en antiseptisk virkning som kan anvendes som en antiperspirant, som har evnen til at sammentrække svedporrene, så du sveder mindre og den skaber et syrligt miljø, så bakterier ikke kan trives.

Hvis du kommer til at skære dig under en barbering er det vigtigt at være forberedt og hurtig komme problemet til livs! Hvis ikke du har en alum blok i dit barbersæt, er det på tide du anskaffer dig en. Den kan være med til at redde dig for rigtig mange barberingsproblemer! OBS alum blokken er ikke for tøsedrenge – Det svirer! Men det virker!

Du kan udover at anvende en alum blok til razor cuts også bruge den dagligt. Alum blokken har nemlig ligeledes en antiseptisk virkning, som heler og blødgøre huden.

Dovo Alum Blok

Vi kender det alle sammen godt. Der er ikke noget værre at skære sig under sin barbering og man har bare super travlt. Du står i din hvide skjorte og er på vej ud af døren og din blødning vil bare ikke stoppe.

Dovo Alum Blok er rigtigt godt værktøj at have i dit barbersæt, hvis du er uheldig og får en rift under din barbering. Denne alum blok sørger for at huden trækker sig sammen og beroliger din hud, og derved stopper din blødning.

Gør Alum blokken små våd og anvend på beskadigede områder – Husk at tør ansigtet med et rent håndklæde efter brug. Blokken Indeholder også et antibakteriel middel som modkæmper bakterier i riften.
Vores topsælger:

Captain Fawcett Traditional Alum Bar

Captain Fawcett har også givet deres bud på den traditionelle alum blok, som er essentielt værktøj til en velsoigneret gentleman og har været brugt i flere århundreder.

Captain Fawcett har holdt den helt old school og lavet en rigtig traditionel alum blok, som kommer i en rigtig fed linned pose. Alum blokken er lavet af naturlige mineraler som heler og blødgøre huden og stopper eventuellt blødninger ved razor cuts.
Vores topsælger:

LEA 100% Alum Crystal Deodorant

Udover alum kan være effektivt ved blødninger ved en barbering har den også evnen til, at sammentrække dine svedporre. Derfor har LEA lavet en 100% alum crystal deodorant, som giver dig muligheden for at reducere sved og lugt under armene. Deodoranten er lavet af 100% naturlig alum sten, som regulerer sved og lugt uden at tilstoppe porerne i huden helt.

Ved at fugte deodoranten med rent vand vil de naturlige alunkrystaller i deodoranten efterlader en lille aktiv hinde når du gnider den under armen, der giver en slags deodorantvæske, som sammentrækker porerne i huden, så man sveder mindre og skaber et syrligt miljø. Bakterierne kan ikke trives og den irriterer ikke huden og efterlader mærker på tøjet.