Af • 28 March, 2018

Rynker, rynker, rynker, og så var der vist lige de der rynker. Rynker, slap hud og dybe furer er noget vi alle gerne vil undgå i en eller anden sammenhæng.

Hemmeligheden bag dette dilemma er, at vi skal passe og pleje vores hud. Vores hud kan faktisk godt se yngre ud end vores biologiske alder, hvis man blot passer og plejer den efter sine behov.

Nogen mennesker finder først ud af når ’’skaden er sket’’, hvor vigtigt deres fine hud var for dem – et eller anden sted handler det nok mest om vores personlighed og identitet. Vi lever i en verden, hvor der er en løsning på alting, også når det kommer til rynker, slap hud og dybe furer. Så derfor, hvad skal der ske?

Botox – skal jeg, eller skal jeg ikke?

Botox er en hurtig løsning, hvor du kan se og mærke resultatet med det samme.

Men hvad er Botox og hvordan fungerer det helt præcis? Botox er et af verdens giftigste stoffer, og det kræver i teorien kun 500 gr Botox at slå hele verdens befolkning ihjel. Giften stammer fra bakterien Clostridium botulinum, som går ind og blokerer nervernes evne til at aktivere kroppens muskler.

Selvom dette lyder rimelig voldsomt, er behandlingen næsten risikofri. I de fleste tilfælde holder lammelsen sig i 3-4 måneder, hvorefter virkningen ophører, og rynkerne vender tilbage.

Behandlingen tager typisk 5-10 minutter, afhængig af hvor mange områder man ønsker at få behandlet. Det siges at de første 3-4 timer bør man ikke gnide, eller massere det behandlede område. Faktisk er det kun positivt for behandlingen at bruge musklerne så meget som muligt den første dag efter behandlingen for at få det bedste resultat.

Der er også en anden løsning: Antiaging!

Antiaging og rynke cremer er ikke noget du skal vente med, til rynkerne har meldt deres ankomst. For så er det næsten for sent. Antiaging og rynke cremer kan du bruge til at forebygge mængden og udskyde ankomsten af rynker.

Det er vigtigt at passe på sin hud, så man ikke ældes tidligere end højst nødvendigt. Solcreme bør man derfor anvende hele livet, uanset om solen skinner eller ej, for på den måde beskytter du din hud imod UVA- og UVB stråler.

Huden vil altid ældes, så man kan kun udskyde hudens tegn på aldringsprocessen i en eller anden grad. En vigtig faktor for at mindske aldringstegn er at fugte sin hud, så huden aldrig vil blive udtørret.

Derfor er det en god idé at bruge fugtighedscreme hver eneste dag, især hvis du har tendens til tør hud. For virkelig at bekæmpe aldringstegn gælder det om at gå efter en creme, der ikke blot tilfører huden fugt, men også kan mindske dannelsen af rynker.

Made4men.dk anbefaler

På Made4men.dk har vi set mange forskellige Anti rynke produkter. På baggrund af dette, kunne vi hurtige blive enige om, hvile produkter vi er mest fan af.

Biotherm Skin Oxygen – Night Cream

Ønsker du at give din hud den bedst mulige pleje til natten, så er Biotherm Skin Oxygen – So Night Remedy lige noget for dig. Denne effektive natcreme sørger for at du genvinder en smuk og ungdommelig glød.

Biotherm Skin Oxygen Night Cream er en fugtgivende og styrkende natcreme til dig, som vil modvirke de første tegn på aldring. Cremen styrker hudens barrierefunktion og gør huden fyldigere og glattere.

Biotherm Skin Oxygen – Night Cream er beriget med chlorella alge, som er kendt for sine afgiftende egenskaber, og hyaluronsyre som sørger for at give huden den nødvendige fugt i løbet af dagen.

Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Natcreme

Ved at tilføre huden to former for Vitamin A forstærkes og forynges hudens collage struktur. Ved anvende af Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Natcreme reducerer tydeligt rynker og synlige kraftige solskader.

Denne effektive anti-aging creme er et uundværligt dagligt hjælpemiddel for alle over femogtyve, der ønsker at mindske og forebygge alderstegn.

Udover alt det denne Natcreme kan indeholder Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle også solfilter, så din hud ikke bliver skadet af solens stråler.

Bad Norwegian Revitalize Face – Anti-Rynkecreme

Denne såkaldte Rejuvenating Cream fra Bad Norwegian er en eksklusiv ansigtscreme med anti-rynke effekt fra Bad Norwegian. Designet er eksklusivt og ret lækkert, så man tør rent faktisk at have krukken stående fremme på badeværelset – også selvom man har husets fuldt med gæster.

Rejuvenating Cream fra Bad Norwegian er 100 procent fri for parabener, silikone, parfume og kunstige farvestoffer og har en neutral og ren duft. En utrolig lækker Anti rynke ansigtscreme, som har en unik sammensætning.

Made4men.dk vil til sidst give dig 5 gode råd med på vejen

1. Find den Antiaging eller rynke creme der passer til dit behov
2. Brug solcreme hver dag, så din hud ikke udsættes for de farlige stråler
3. Undgå rygning
4. Spis varieret og ikke mindst sundt