Af • 31 October, 2011

DE står for ”Double Edge”, og når man snakker om DE skrabere og DE blade, så menes der altså de helt gamle skrabere og blade med et barberblad på begge sider.

De fleste mænd bruger store kommercielle skrabere, såsom Gillette, og det virker helt fint. Du kan måske brokke dig over, at barberbladene hurtigt bliver slidte og at du bruger alt for mange penge på barberblade. Der er faktisk noget om snakken.

DE-Safety Razor

Bruger du de gamle DE skrabere og DE blade, og barberer dig som mænd gjorde førhen, så er der faktisk mange penge at spare. Du kan købe DE blade i alt fra 10 til 20 stykker i en pakke, og det er langt billigere end at købe 4 barberblade til f.eks. en Gillette.

Når man så snakker om hvilken en af dem der er bedst, så er der rigtig mange mænd, der aldrig vil gå væk fra DE skrabere og DE blade. Det er netop pga. at barberbladende er billige, men også fordi de er så slidstærke og skarpe. DE blade er så skarpe, at du ikke skal trykke skraberen og barberhovedet ind mod huden. Det er helt i orden at barbere blidt og roligt med en DE skraber, for ellers kan du risikere at skære dig selv.

Parker 90R Double Edge Safety Razor er en rigtig god DE skraber til prisen, og du behøver kun at skifte bladene når de bliver sløve, ligesom du gør på din almindelige skraber.

Nu ved du at barberbladende er billigere end de kommercielle skraberes barberblade, men hvordan står det lige til med selve skraberen? Det er rigtigt at DE skraberen er dyrere, og den kan koste i mellem 200 til 400 kroner. Men ser man på den lange bane, så er det faktisk langt billigere at bruge DE skrabere og DE blade.

Hvis du har mod på at prøve kræfter med en DE skraber, med DE blade, så er det meget vigtigt, at du har alle tingene i orden.

Du skal have en god barberkost og en rigtig god barberskum, som gør din hud blød og gør DE barberingen meget lettere. Mange mænd ved ikke, at det er uhyre vigtigt med den rette barberskum når det gælder DE barbering. Da DE bladende er så skarpe, så skal de helst kunne glide let over skægget uden at skade huden. Du lægger også mærke til, at DE barbering giver dig en meget tættere barbering end du kan få med mange andre produkter på markedet.

Overvej om du vil investere i DE barbering, og spare flere penge, samtidig med at du får en såkaldt ”perfekt barbering”.

Summary
DE skrabere og DE blade
Article Name
DE skrabere og DE blade
Description
Søger du den perfekte barbering og samtidig muligheden for at spare penge? Så er "Double Edge" skrabere og blade den perfekte løsning for dig!
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine