Af • 30 October, 2017

Vores ekspert Tommy Jensen har været i gang med at teste denne Pre-Shave Olie fra Baberians Cph, udelukkende for at sikre os at du altid vil få de bedste imformationer omkring vores produkter.

Læs anmeldelsen igennem, og find ud af hvad Tommy Jensens synes om denne lækre Pre-Shave Olie fra Barberians CPH

Historien om Baberians CPH:

Barberianscph stammer fra Danmark, nærmere betegnet København. Barberian Cph er en lille virksomhed som tilbyder mænd et komplet sortiment inden for barbering, alt lige fra grej, cremer, skægolie, barbersæber osv. Hvis de kan komme afsted med det, så bruger de danske ingredienser.

Barberians gør ikke så meget væsen af sig, men de er vel brugt i både barbershops og i de danske badeværelser.

Indpakning/Emballage

Rigtig fin grå papæske som vil gøre sig godt som en lækker pakke til manden, kæresten eller en god ven. Inden i er der en brun flaske med pipette, så tænker du nok medicin, men nej… den er rigtig vigtig når du skal dosere olien med, uden den ville det blive for voldsomt og du ville overdosere.

Hvad er der i produktet?

Uha, der er mange gode ting i der hjælper din hud. Der er Jojobaolie, havtorn, mandelolie, rapsolie og arganolie i. Det bidrager til pleje, genopbygning og beskyttelse af huden, også efter endt barbering.

Sådan bruger af olien:

Sug pippetten fuld og dryp 6 dråber ud i håndfladen og massér det godt ud i hele skægget og lad det virke imens du skummer din barbersæbe op og fortsæt din barbering.
Hvis du oplever at det bliver for fedtet så har du brugt for meget. Flasken er ikke ret stor, men der er meget i.

Hvorfor bruge preshave?

Ikke alle barbersæber er lige gode til at beskytte huden imod et skarpt blad eller er i stand til at blødgøre skægget godt nok til at det bliver høvlet af på en skånsom måde.
Fordelen ved en preshave er at forberede huden og skægget på at der kommer sæbe på, preshave blødgører både huden og skægget, hvilket giver en meget bedre barbering. Du vil med andre ord ikke kunne mærke den samme modstand i skægget når høvlen kommer på.

Ville jeg bruge preshave?

Jeg bruger preshave næsten hver dag, jeg bruger dog preshave creme som gør det samme og har samme egenskaber. Så da jeg fik muligheden for at prøve Barberians Cph preshave olie tog jeg den i brug med det samme. Jeg må sige at det overrasker mig at den lille flaske kan have så meget potentiale, Jeg tænkte “puh det var en lille flaske… er der til 1 uge måske?” Den tanke er væk nu da. Hold da op, der er nok til nogle måneder i den lille fætter der.

Ville jeg købe denne sæbe igen?

Ja, det ville jeg. Den gør hvad den skal og det gør den godt, pris og kvalitet hænger tit meget tæt sammen og her er det god kvalli’ for mønterne syntes jeg.