Af • 14 November, 2018

Made4mens ekspert anmelder Tommy Jensen har denne gang testet denne Organic Aftershave Balsam fra Mühle. Du kan nu blive lidt klogere på denne lækre organic aftershave balsam!

Find ud af, hvad Tommy Jensen synes om denne organic aftershave balsam fra Mühle!

Historien om Mühle:

Mühle har lavet barber sæber, aftershaves og grej til mænd siden 1945 og er i dag et af de førende brands inden for vådbarbering.

Otto Johannes Müller startede et lille firma lige efter krigen, ja det startede faktisk i han eget køkken hvor han kogte grisehår og derefter lavede barberkoste og børster.

Allerede i 1949 eksporterede Mühle til Grækenland, Rusland og de arabiske lande. I 1963 gik deres produkter til hele 36 lande. Så er det ellers gået som fod i hose med firmaet som i dag er en af de største spillere på markedet.

Mühle har om nogen forstået at kvalitet sælger, man får meget svært ved at finde et Mühle produkt man ikke kan blive tilfreds med.

Indpakning/Emballage

Det er en hvid plast beholder med trykknap dosering, frosted låg som er semi gennemsigtigt. Trykknappen er i gummi materiale, hvilket er rigtig smart tænkt, jeg har nogle gange tabt aftershaves med trykknapper alene på grund af fugtige fingre.

Herre gud tænker du nok, nu er det jo en plast bøtte…. Jo, jo, men de har tænkt tanken om at der sker rundt om i badeværelserne og har således gjort noget ved det.

Labelen er meget diskret nærmest lidt kedelig at se på, det der stikker mest frem er nok ”organic” mærket, Mühles ide har klart været at fortælle at der er skåret til benet og der kun er brugt økologiske ingredienser.

Dosering og Duftnoter:

Ved et tryk på knappen får man balsam nok til to hoveder – så tryk kun halvt ned og du har nu en tyk hvid cremet balsam i hånden.

Ja, eller mangel på samme kunne jeg skrive, den er meget mildt parfumeret så den ligger i den diskrete ende af skalaen. Hvis jeg skulle nævne noget så er det duften af friske oliven.

Hvad er der i?:

Se her bliver det spændene, advokado olie, aloe vera, calendula ekstrakt og bisabolol og argan olie.

Argan olie fordi det beskytter huden efter barbering, aloe vera fordi det hjælper på elastisitet og regenere huden, calendula ekstrakt fordi det har en antiseptisk og blødgørende effekt, advokado olie fordi det holder på fugtigheden i huden.

Performance:

Den her balsam er voldsomt lækker at smøre på huden, den er utrolig drøj i brug og indeholder så meget fugt at det halve nok kunne gøre det, men hvorfor gøre noget halvt?

Har man været uheldig og komme for tæt på skraberen og har fået rød hud af det, så klarer Mühle balsam ærterne hurtigt og smertefrit.
Den trænger hurtigt ind og fedter ikke så meget som en balsam tit kan gøre, det er et lækkert produkt.

Ville jeg købe denne balsam?

Det må blive et rungene ja! For det første, så er alt hvad der fugt og næring til huden et hit hos mig, for det andet så er det rart at det er naturlige ingredienser, at det også virker er jo bare et kæmpe plus.