Af • 9 November, 2017

Vores ekspert anmelder Tommy Jensen har denne gang teste Dark Limes Barbersæbe fra Meißner Tremonia for, at sikre du altid vil få de bedste informationer omkring vores produkter.

Du kan læse anmeldelsen af Tommy Jensen og finde ud, hvad han synes og om det måske er noget for dig?

Historien om Meissner Tremonia:

Meissner Tremonia så dagens lys i november 2014, Det blev startet af tre mand om ville gå en anden vej ved at køre efter pricippet ”less is more”
Den ene af gutterne Thomas Meissner, blev voldsomt interesseret i den helt gamle måde at barbere sig på og på måden man lavede sæber i middelalderen.

Han kunne hurtigt konstatere at der var alt for mange ingredienser i de moderne sæber og at sæberne gik igennem alt for mange processer.
Så de startede helt fra bunden med kobberkedler og naturlige ingredienser. ”less is more” er nu hjørnestenen hos Meissner.

Indpakning/Emballage

Det er et stort og sort glas med sort låg, den sorte label er holdt i samme sorte stil. Det er et voldsomt flot stykke emballage, men der er tænkt over tingene. Grunden til at glasset er farvet er, at solens stråler ikke skader sæbens egenskaber… lyder det vildt?! Det er det også.

Glasset er lavet så man kan putte refill’s i og dermed spare miljøet for belastning, men det er de nu ikke ene om. Der er mange producenter der tænker på denne smarte måde. Glassets åbning er lige tilpas til at ”grævlingen” kan snurre rundt og gøre sit arbejde.

Duftnoter på Dark Limes:

Dark Limes dufter af….. ja, lime. Lige når du åbner låget får du en lækker intens duft af Brændt lime og citrus noter, Det er en utrolig behagelig duft, under opskumning beholder den denne lækre duft af naturlige frugter.

Så er du til lime skal du helt sikkert prøve denne, Jeg har prøvet mange lime sæber og cremer, tit får de en lidt ram duft som ikke er tiltalende, men med valget af naturlige olier sker det ikke her.

Sådan virker sæben:

Sæben er en hård puk, den er sort og har manuelt fået et hvidt stempel med meissners fugl…. Rigtig god stil.
Denne sæbe er lavet af 100% naturlige og økologiske ingredienser, lige som man gjorde for 1000 år siden, så lider man af allergi over for kemi og andet skrammel er dette vejen at gå.

Opskumning:

Der er jo en ren fornøjelse at skumme denne sæbe op, start med meget lidt vand i kosten og tilfør stille og roligt dråber indtil du har ladet kosten.

”kør” den så op i en barberskål med rolige circkler, tilfør vand indtil du har en lækker tyk og fed skum…… bum, et styk kost fyldt med en utrolig blød og fed grå skum, Skrev jeg lige grå skum??? Jeps grå skum. Jeg var selv lidt overrasket da jeg så det første gang.

Den sæbe her er klar til brug inden for 1 minut hvis du har teknikken i orden.

Performance:

Meissner Dark Limes er en lækker sæbe at arbejde med, giv den 2 minutter på huden inden du starter barberingen, så for olierne rigtig fat i skægstrående og det er så super nemt at ”hive” skægget af.

Sæben er prøver med og uden preshave, den gør sig bedst med preshave, men kan sagtens bruges uden. Mange naturlige sæber har det med at tørre hurtig ud i ansigtet, men med et tykt lag her går det hele rigtig fint.

Pleje efter barbering:

Plejen efter endt barbering er ok 5 ud af 10. Jeg foretrak her en lækker lotion som her en smule fugt at give af. Jeg føler på ingen måde at sæben tørre huden ud, men der mangler lige det sidste til at gøre det hele super lækkert.

Ville jeg købe denne sæbe?:

Så absolut ja, Meissner Tremonia Dark Limes har rigtig meget at byde på både når man ser den lidt underspillede klasse på designet af beholderen og logotryk på pukken, den giver en rigtig lækker tyk skum som gør hvad der er forventet af en sæbe til denne pris.

Til denne anmeldelse er der brugt følgende:

Kunstfiber kost, boar kost, gævlinge kost, Mühle R41 skraber, Mühle R89 skraber, Dovo Bismarck kniv. Denne sæbe er blevet brugt 10 dage med og uden preshave, med koldt vand og med varmt vand.