Af • 30 October, 2018

Vores ekspert Tommy Jensen har endnu engang været igang med at teste produkter. Denne gang blev det denne Shave Cream fra Neville, og du kan nu blive lidt klogere på denne lækre cream!

Find ud af, hvad Tommy Jensen synes om denne Shave Cream fra Neville!

Historien bag ved Neville:

Kan du lide luksus? hvis ikke, så behøver du ikke læse mere.

Neville er engelsk og hører hjemme i London. Neville’s tankegang er traditionen tro mod den oldschool måde at tænke vådbarbering, så de finder inspiration på gamle måder at lave sæber og cremer på, alt sammen med så mange naturlige ingredienser som muligt.

Deres barber Tom Harrigan, udvikler og tester selv deres produkter og han bruger dem selv i deres store barbershop i London, lever det ikke op til standarten og forventningerne kommer det ikke på gaden.

Oprindeligt var det meningen at denne barbercreme skulle ud og bruges i deres egen barbershop, men kom heldigvis ud af døren og blev noget vi alle kunne få lov at købe.

Neville laver en komplet serie at meget lækre produkter til mænd, og det er høj kvalitet.
Skulle du få lyst til en shave kan du besøge dem i London…. men husk at bestille tid!

Duft:

Det er en duft der for mig kombinere frisk kærnet smør og mild olivenolie, Ja det lyder som en underlig kombi, men det fungere meget godt. Selvfølgelig vil der altid være for og imod visse dufte som ikke viser sig at være “klassisk standart”.

Sæben:

Sæben er en cremesæbe, fed og blød med en rigtig pæn farve som faktisk ligner smør, denne sæbe indeholder så mange plejende ting så som: Oliven ekstrakt, olivenolie, Vitamin B5 og Aloe Vera. Det vil sige at denne creme indeholder så meget fugtighed at pleje er et mildt ord.

Opskumning:

Der er to måder at gøre det på hvor du får et godt resultat:

  • Fugt ansigtet med varmt vand og påfør lidt creme med fingrene, skrub det godt rundt og lad det sidde i 1-2 minutter. barber så.
  • Tag en portion på størrelse med en 1 krone, og skum det op i skål med en kunstfiber kost. Grunden til jeg skriver kunstfiber kost er, at med naturhår “suger” kosten cremen til sig og du får derved ikke det fulde udbytte af sæben. Jeg har prøvet både med grævling, kunstfiber og grisekost, kunstfiber virker klart bedst.

Bruger du en af disse to metoder får du en rigtig lækker og tyk skum som løfter alt skæg, den løfter skægget så godt at jeg et par gange ikke havde brug for 3 pas.

Performance:

Neville Barbercreme er en fantastisk sæbe at arbejde med, Der er så meget glid i den at man skulle tro man stod på ski i de franske alper, Man kan uden problemer skrabe 4 gange det samme sted før der skal nyt skum på, se det virker. Sæben har bedst af at blive smurt på på med stille hånd, så der er ingen grund til at køre ottetaller og lege piskemester her.

Neville er rigtig god til at holde på fugten under barberingen, så tag den med ro og nyd din shave, så kan du passende lade tankerne flyde ned over de græske oliven plantager som bager i eftermiddagssolen. Den dejlige duft af oliven skal nok hjælpe dig på vej.

Pleje efter barbering:

Kan skrives med et ord, Utroligt!

Neville har lagt meget arbejde i de plejende egenskaber, det kan jeg tydeligt mærke efter endt shave. Jeg har overhovedet ikke brug for balsam, lotion eller splash aftershave.

Normalt når jeg tester sæber så for huden 30 min. inden jeg bruger aftershave, så står jeg og ligner en klovn før optræden og laver en masse grimasser for at mærke om det strammer nogle steder i ansigtet. Med Neville er der intet at komme efter, huden er fugtet og blød som en barnekin, jeg er meget positivt overrasket.

Ville jeg købe denne sæbe igen?

Så absolut, Dette er i min optik en top performer og en af sæberne der ikke uden grund har vundet Shortlist Grooming Awards. Jeg har sjældent prøvet en sæbe der er så velplejende som Neville er, den kommer 100% til at stå på øverste hylde i mit sortiment af sæber.

Som jeg kan se så er Neville en “no nonsenes” sæbe, de bruger naturlige ingredienser og holder sig under radaren når vi taler reklamer.

Så hvis du vil have en sæbe som gør alt det man ønsker sig af wellness inden får vådbarbering, så er dette et super bud på det. Det fede ved en creme er jo også at man kan tage lidt fra i en beholder når man skal på rejse. Så er du fri for tunge sæbebeholdere.

Nu er mine arme så småt ved at falde ned igen, så jeg vil afslutte denne anmeldelse med to ord…. køb den!