Af • 19 March, 2019

Vi kender det alle – solen titter endelig frem, og så er det ikke længere til at skjule, at vores kroppe er alt for blege efter vinteren. Det er klart, at din krop ikke har farve, for din krop har jo været pakket ind og været gemt væk hele vinteren.

Lad os bare blive enige om, at det er flot, når man lige har noget farve. Derfor er det ualmindeligt smart, at man kan snyde sig til lidt kulør, så andre ikke skal blive helt blændet af de blege kropsdele.

Hvorfor bruge selvbruner?

Flere har sikkert prøvet alverdens ting af for at få en flot tan, og har måske også oplevet en mislykket selvbruner. Alle der har begivet sig ud i en selvbruner, har nok prøvet en mislykket selvbruner mindst én gang. Du skal dog slet ikke blive nervøs over det.

Selvbruner kan bruges af alle – det er bestemt ikke kun kvinder. Du finder faktisk også selvbruner til mænd. At have en lille smule farve klæder også mænd, så derfor kan det betale sig lige at give benene en omgang selvbruner, inden du lufter de blege stænger i shortsene.

Absolut ingen vil kunne se, at du som mand har påført selvbruner. Vi vil give dig den bedste guide til, at du får en flot og perfekt tan, så du med stolthed kan vise dine ben frem i shortsene.

Sådan får du den perfekte selvbruner tan

Der er mange formler på, hvordan du får den perfekte og flotteste selvbruner. Vi kan dog med sikkerhed sige, at hvis du følger denne guide, så kan det ikke gå galt.

Har du haft en dårlig oplevelse, så betyder det ikke, at selvbruner er dårligt. Det hele handler faktisk om, om produktet er godt, og om du har de forberedende produkter til at få en flot selvbruner.

1. Eksfolier din hud

Skrub, skrub og skrub!

Det vigtigste step for en flot og perfekt tan er, at du eksfolierer huden, inden du påfører selvbruneren.

Hvis du fjerner de døde hudceller, der ligger på hudens overflade, så vil farven holde længere tid. Derudover vil farven også blive pænere fordelt.

Brug din kropsscrub i bruseren, så den er nem at anvende og nem at fjerne. Det er vigtigt, at du gør det forarbejdende step, ellers kan det give en lille ujævnhed i farven.

2. Påfør selvbruneren

Fordel grundigt selvbruneren

Dette step er selvfølgelig også utroligt vigtigt, da det glæder om at vælge den rigtige selvbruner.

Når du skal vælge selvbruner, skal du sørge for at vælge en farve, der ikke er alt for mørk i forhold til din egen hudfarve. Det vil se unaturligt ud, og når farven begynder at falme, kan det oftest tydligere ses.

Når du skal fordele selvbruneren, er det vigtigt, at du er grundig og fordeler den på hele overfladen, så du ikke får pletter. Derudover skal du bruge en applikationshandske. På den måde undgår du, at farven sætter sig i neglebånd og på fingrene. Til sidst dupper du hænderne med handsken, så de får det resterende farve på handsken – det giver en naturlig farve på hænderne.

Det vigtigste element når du fordeler selvbruneren er tid og tålmodighed. Gi’ dig god tid i starten – du bliver hurtig en ørn til det!

3. Brug bodylotion dagene efter selvbruner

Få farven til at holde længere

Faktisk er det en god idé at smøre kroppen ind i en god fugtgivende bodylotion de efterfølgende dage. Det vil ikke få din farve til at forsvinde hurtigere – tværtimod!

Bruger du en bodylotion de efterfølgende dage, så vil du opleve, at farven vil holde længere tid. Desuden vil farven også være mere glødende.

Invester derfor lidt tid i at påføre en kropscreme – det vil kun gøre din farve pænere.

Nu har du fået den perfekte selvbruner-tan

Det tager dig ikke særlig lang tid at ligge en god selvbruner. Når du har øvet dig nogen gange, så sidder det lige i hænderne på dig, og du ved præcist, hvor du skal være ekstra opmærksom – øvelse gør helt sikkert mester!

Det vil altid være en god idé at være ekstra opmærksom med påførelse på:

  • Hænder
  • Knæ
  • Fødder
  • Albuer

Det er gerne de ekstra tørre steder, hvor farven sætter sig bedre fast. Hvis du er meget tør, kan du med fordel fordele noget bodylotion på de tørre steder, inden du påfører selvbruneren, så vil du undgå den ujævnhed der kan blive på de tørre steder.

Der er ikke andet at sige end held og lykke – og rigtig god fornøjelse med din nye forårs sommerfarve!