Af • 8 April, 2019

Glemte du mors dag, eller huskede du det i sidste sekund og skyndte dig, at løbe ned i den lokale blomsterbutik og købe en buket, og så var det det?Nu det fars tur og det er op til dig, at overraske din far og gøre ham glad. Det næste store spørgsmål er naturligvis, hvad dælen skal gammelfar lige have?

Manden der har alt, og aldrig ønsker sig noget. Man kan helt undlade, at forsøge og spørge ham ad, for man får altid de samme tre muligheder alligevel: skjorter, sokker og underbukser. Det bliver hurtig en klassiker, meget traditionelt og lets face it, en smule kedeligt i længden?

De bedste gaver til fars dag!

Herunder finder du de produkter der mest solgte i øjeblikket. Vi har udvalgt nogle af de mest solgte produkter i forskellige kategorier. Scroll længere ned og læs mere om hvert enkelt produkt!

Toppik – mikrofibre der bekæmper hårtab

Er din far ved at tabe håret eller der blot ved at falde små hårtotter af? Toppik er en sikker vinder hvert år til fars dag! Via en unik sammensætning af ingredienser, kan indholdet i Toppik være med til at styrke de svage hårrødder.

Toppik indeholder små mikrofibre med keratin protein, som giver håret noget fylde og et flot resultat. Produktet skal han blot påføre håret, så hæfter Toppik sig med hans hårrødder. Det sætter sig ikke i hovedbunden og drysser ikke! Det giver håret et tykkere udseende og mere volumen og på den måde bliver de bare pletter skjult.

Razorpit Slide

De fleste af os barberer os engang imellem, nogle mere end andre. Det er trælse penge at smide, når man konstant skal købe nye barberblade. Denne Razorpit Slide er en sliber til barberblade. Den kan forlænge barberbladenes levetid rigtig meget, samt sørge for, at barberbladene altid er skarpe og klar til brug.

Udover at slibe din skraber, fjerner den også sæberester og hår som har sat sig i skraberen.

Remington NE3750 Næsehårstrimmer

Årets mest solgte næsehårstrimmer! Noget din far altid har manglet? Så er det med at slå til! Næsten vundet alle “bedst-i-tests” der er på markedet og nævnt i flere danske medier. Den perfekte gave til din far!

Næsetrimmeren er 100% vandtæt og kan også bruges til ørene. Hovedet på trimmeren er anti-bakterielt og med et smart rensesystem, som sikre ham, at hygiejnen altid er i top.

Giorgio Armani Acqua de Gio EDT

Man går aldrig galt i byen med en god parfume. Giorgio Armani’s Acqua De Gio er en sikker klassiker, som dit far garanteret allerede har kendskab til. Denne parfume er en af de mest populære herredufte på markedet og har endda vundet test blandt kvinder som deres mest foretrukne parfume til mænd.

Duftnoterne er citrus, jasmin, let krydret rosmarin samt et hint af træsorter.

Njord Gaveæske

Det lækreste sæt fra Njord med alt hvad en mand behøver! De fleste fædre glemmer altid at købe ansigtsvask og løber ofte tør for ansigtscreme! Det gør man ikke med dette lækre sæt fra Njord. Den perfekte gave!

Sættet indeholder en ansigtsvask, ansigtscrub og en ansigtscreme, så på den måde er der ikke det der mangler til ham i hans hudplejerutine. Njord Face Wash anbefaler vi at bruge hver morgen og aften, så ansigtet er renset for skidt og snavs. Herefter er huden klar til at få fugt i form af Njord Moisturiser. Njord Face Scrub kan anvendes 1-2 gange i ugen, for at fjerne urenheder og døde hudceller. Den er også perfekt som en preshave!

Den sikre vinder

Og er det nu bare de sædvanlige strømper og underbukser, som din far nu mangler og ønsker sig, så er det også hvad han skal have. Vi har selvfølgelig et bredt udvalg og har derfor udvalgt nogle af vores favoritter. Dem vil din far helt sikkert også kunne lide!

Vi håber, at i har kunnet bruge disse farsdag gavetips. Hvis du ikke lige synes, at disse gavetips var det du ledte efter, så er udvalget selvfølgelig meget større!

Summary
Fars dag gaver - What to buy
Article Name
Fars dag gaver - What to buy
Description
Har du husket fars dag gaven? Made4Men har en række udvalgte produkter, som kunne være den perfekte fars dag gave.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine