Af • 8 April, 2016

Glemte du mors dag, eller huskede du det I sidste sekund og skyndte dig, at løbe ned I den lokale blomsterbutik og købe en buket, og så var det, det?

Nu det fars tur og det er op til dig, at overraske din far og gøre ham glad.

Det næste store spørgsmål er naturligvis, hvad dælen skal gammelfar lige have?

Manden der har alt, og aldrig ønsker sig noget. Man kan helt undlade, at forsøge og spørge ham ad, for man får altid de samme tre muligheder alligevel; Skjorter, Sokker og underbukser. Det bliver hurtig en klassiker, meget traditionelt og lets face it, en smule kedeligt i længden?

De bedste gaver til fars dag!

Herunder finder du de produkter der mest solgte i øjeblikket! Scroll længere ned og læs mere om hvert enkelt produkt!

Derfor synes vi helt klart, at du skal hive fat i nogle spændende og sjove gadgets. Nogle er sjove andre er rent faktisk også praktiske. Vær lidt anderledes og forsøg dig med en sjov gave, i stedet for de kedelige bløde pakker. Vi har samlet et lille udsnit fra vores sortiment, som vi kunne forestille os, som værende ideelle fars dag gaver.

Alpecin Koffein Shampoo C1 – Mod Hårtab

Er din far ved at tabe håret eller der blot ved at falde små hårtotter af? Alpecin Shampoo er en sikker vinder hvert år til fars dag!. Via en unik ingrediens sammensætning kan indholdet i Alpecin være med til at styrke de svagehårrødder. Ligeledes giver Alpecin en fornemmelse af blødt hår der nemt kan friseres igennem med en kam.

Corkcicle (Vinkøler)

De fleste mænd kan godt lide et koldt glas hvidvin, måske en generalisering, men vi mener faktisk det er ganske sandt. Om ikke før, så i det mindste når konen har inviteret gæster, så det naturligvis mandens job, at komme med en god flaske kold hvidvin/eller rød for den sags skyld.

Denne smarte Corkcicle Vinkøler, køler vinen indefra. Den sørger for, at temperaturen er den helt rigtige konstant. Du skal blot putte den lille pind i fryseren i et par timer, og så er den klar til brug. Det smarte ved denne vinkøler, frem for de mere traditionelle spande og kølere er, at denne køler vinen indefra, og ikke overkøler den, som oftest sker via. en isspand.

Snorewizard – Stop snorken

Måske du selv har været udsat for at hører din fars snorken, eller også har du måske fået at vide af din mor, at din far er et værre snorketræ. Det er der råd for! Denne smarte Snorewizard er det perfekte produkt imod snorken. Snorewizard holder luftvejene åbne hele natten og stopper snorken. Hvis din far ikke selv synes det her er det mest geniale produkt, så er jeg sikker på du i hvert fald i det mindste får credit fra din taknemmelige mor. 

Razorpit Slide

De fleste af os barberer os engang imellem, nogle mere end andre. Det er trælse penge at smide, når man konstant skal købe nye barberblade. Denne Razorpit Slide er en sliber til barberblade. Den kan forlænge barberbladenes levetid rigtig meget, samt sørge for, at barberbladene altid er skarpe og klar til brug.

Remington NE3750 Næsehårstrimmer

Årets mest solgte næsehårstrimmer! Noget din far altid har manglet? Så er det med at slå til! Næsten vundet alle “bedst-i-tests” der er på markedet og nævnt i flere danske medier. Den perfekte gave til din far!.

Ralph Lauren Polo Blue (75ml)

Man går aldrig helt i byen med en god parfume. Ralph Laruen Polo Blue er en rigtig god og lækker parfume, som har en cool forfriskende duft.

Njord Gaveæske

Den lækreste gaveæske fra Njord med alt hvad en mand behøver! De fleste fædre glemmer altid at købe creme til ansigtet og løber ofte tør for barberfoam! – Det gør man ikke med denne lækre gaveæske fra Njord. Den perfekte gave! Kommer også i en lækker flot indpakning!

Vi håber, at i har kunnet bruge disse fars dag gavetips. Hvis du ikke lige synes, at disse gavetips var det du ledte efter, så kan du forsøge dig med vores samlede udvalg af ideer til Fars dag gaver.

Summary
Fars dag gaver - What to buy
Article Name
Fars dag gaver - What to buy
Description
Har du husket fars dag gaven? Made4Men har en række udvalgte produkter, som kunne være den perfekte fars dag gave.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine