Af • 7 April, 2019

Mænd elsker blowjobs! Det er en lige så anerkendt påstand som, at to plus to er fire. Vil du gerne have flere trut i trompeten, kan det betale sig at droppe tanken om, at intimbarbering kun er for kvinder, og at rigtige mænd kan lugtes på lang afstand.

I stedet kan din bedste ven nemt opgraderes til en udgave, som kvinderne ikke kan holde munden fra. Vi guider dig til hvor nemt det kan gøres.

Undgå hår i munden

Du føler dig måske som Tarzan, fordi din pik ligner en lian i en jungle. Men der er ingen kvinder, der synes, det er lækkert at kunne hoste hårbolde op efter at have haft munden mellem dine ben. Sørg derfor for at holde din intimbevoksning nede.

Ønsker du ikke at anlægge en helt glat landingsbane, kan du sagtens nøjes med at bruge en bodytrimmer til at holde det værste ukrudt i en moderat længde i stedet for at fjerne det helt. De fleste kvinder vil dog foretrække, at du stadig barberer dine boller glatte, når de skal ned og give et blowjob.

Glatbarber dig

Foretrækker du det hårfrie, glatte look, er det vigtigt, at du er forsigtig, når du svinger barberskraberen, så du undgår at irritere den sarte hud. Start med et varmt bad. Er din hud helt ren, inden du går i gang med kniven, mindsker du risikoen for rødmen og irritation. Påfør en god mængde parfumefri barbercreme beregnet til intimbarbering, og lad det virke i et par minutter, inden du går i gang med at fjerne hårene.

Er din hud ekstra sart, kan du med fordel bruge Tendskin Solution, der virker bakteriedræbende samtidig med, at den forebygger røde knopper og indgroede hår. Brug et helt rent og skarpt barberblad. Skrab forsigtigt og systematisk i retning med hårene og slut af med at barbere dig forsigtigt én gang mod hårene for at opnå et helt glat resultat.

Plej din hud

Et månelandskab af røde knopper, indgroede hår og irriteret hud minimerer kraftigt chancerne for et godt blæs. Generne kan du undgå, hvis du sørger for at pleje og fugte den sarte hud for neden. Efter intimbarberingen dupper du dig tør med et rent håndklæde og smører derefter det barberet område ind i en parfumefri after shave, inden du trækker i underbukserne.

Bliver du alligevel angrebet af røde knopper eller indgroede hår, kan du duppe dig med TendSkin Solution, der virker både forebyggende og bekæmpende på irritationen.

Vær velduftende

Efter en lang arbejdsdag eller en hel nat på byens barer kan det være en fedtet affære at åbne bukserne og lukke vilddyret ud. Forventer du kvindeligt besøg for neden, skal du selvfølgelig sørge for, at der er rent, tørt og velduftende.

Det kan klares med et godt bad og med Balla Powder, som er tryllestøv for dine kronjuveler. Pudderet kan bruges efter badet eller i løbet af dagen og natten, og det hjælper med at holde dig lækker, når det gælder.

Summary
Sådan får du flere blowjobs
Article Name
Sådan får du flere blowjobs
Description
Mænd elsker blowjobs! Derfor har vi hos Made4Men lavet en række tips til jer mænd, så i kan få flere blowjobs.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine