Af • 4 December, 2018

Hvert år til jul står du med det samme problem…. Hvad skal du give i julegave? Det er altid svært, og man ender med at købe i sidste øjeblik og lave et såkaldt ‘panik-køb’. Kender du ikke det? Vi ved hvert fald, at rigtig mange kender til problematikken!

Derfor hjælper vi dig nu på vej, så du undgår at stå i den trælse gave-situation, som du hvert eneste år står i! Vi vil give dig idéer til de bedste og fedeste gaver, så du er godt forberedt til jul.

Følelsen af at give en god gave

Den bedste følelse er at se, når en du holder af, pakker en gave op og ikke kan skjule sin begejstring og glæde over gaven, du har givet. Det gør jo en sindssyg glad – kender du ikke det?

Det giver bare en eller anden tilfreds følelse, når man ser, at gaven du har brugt tid på at finde, falder i god jord. De personlige gaver er dog altid et hit, da det viser, at man har tænkt udelukkende på personen, når man køber det. Derfor hjælper vi dig godt på vej, så du i år slipper for at stå med dilemmaet omkring, hvad du skal købe.

Interessante gaver at give

Vi giver dig nogen gode bud på, hvad der i vores mening er de bedste og fedeste julegaver at give til mænd, samt også kan være personlige gaver. Vil du ikke gerne give verdens fedeste gave i år? Læs med videre, så giver vi dig løsningerne!

The Homemade Hjemmelavet Gin Kit

Kender du en, der bare er helt tosset med gin? Så kunne en meget personlig gave være et hjemmelavet gin kit. Kunne det blive mere fedt for ham, der modtager gaven, hvis han er vild med gin? Nej, det tror vi nok ikke, at det kan! Det viser bare, at du bider mærke i ham og hans interesser, og derfor kan du kun ramme plet med sådan et sæt til en gin-elsker.

Find vores udvalg af fest og festival lige her!

Njord – Perfect Face! (Ansigtssæt)

Er han til hudpleje, så kan du give ham et fuldtendt ansigtssæt. Dét kan også kun blive en succes hos ham, hvis han går meget op i hudpleje. Dog er dette sæt også fantastisk til ham, der skal starte op på hudpleje. Her i dette sæt får han alt, hvad der er nødvendigt for et fuldendt og perfekt ansigtssæt.

Dette sæt indeholder nemlig både rens, scrub, maske og creme – mere skal han jo ikke bruge. Sættet giver en hud, der er uden urenheder, er gennemfugtet, blød og fyldt med masser af glød.

Find vores udvalg af ansigtspleje lige her!

Golden Beards Starter Beard Kit Toscana

Har gavemodtageren skæg? Så vil et skægplejesæt være en helt perfekt gave! Sættet indeholder alt, hvad man behøver, for at have et velsoigneret, velplejet og flot skæg! Skægplejesættet giver ham et sundt, gennemfugtet og stylet skæg.

Han kan absolut ikke leve uden dette skægplejesæt, hvis han altså har skæg, da dette er det ultimative skægsæt for en med skæg.

Find vores udvalg af skægpleje lige her!

Mont Blanc Spirit EDT (100 ml)

Ønsker du at give en hamrende god parfume til jul i år? Den helt perfekte parfume er lige her – nemlig Mont Blanc Spirit.

Uhmmmmmm…. Hvor kommer han til at dufte ekstremt godt – faktisk næsten helt så du vil savle over det – så ekstrem god, at du ikke vil kunne forstå det! Denne parfume er den ultimative gave at give til jul. Du kommer hvert fald ikke selv til at fortryde det – for han vil dufte mere end fantastisk.

Find vores udvalg af parfumer lige her!

Kedelige gaver at give

Der er ikke nogen tvivl om, at der er nogen gaver, der er federe at give end andre – og for den sags skyld også er federe at få end andre. Vi giver dig vores bud på, hvad der kan være et par kedelige gaver at pakke op… Også selvom vedkomne har ønsket sig det!

Sorte strømper (10 par)

En ret kedelig gave at give og få, er et par strømper – det kan godt ske, at det er ønsket, fordi man mangler, men det er bare en trist gave at give. Hvis der endelig skal gives et par strømper, så bør man vælge dette sæt af strømper, der er af god kvalitet, og indeholder 10 par.

Der er vidst ikke så meget andet at sige til et par strømper i julegave…

Björn Borg 3-Pack Boxershorts (Sort)

En anden ting der kan være utroligt kedeligt at få i julegave, er et par boxershorts – det kunne da ikke blive mere kedeligt, synes du? Skal der vælges, så anbefaler vi dog disse fra Björn Borg.

At pakke et par boxershorts op ved vi vidst alle sammen godt ikke er det fedeste, men skal han have et par boxershorts, så kan du jo vælge disse!

Tag vores julegave-guiden

Er du kvinde, og aner du bare ikke, hvad du skal give din kræsne kæreste, mand, far eller ven i julegave? Ønsker du, at det bliver endnu nemmere at finde gaver til ham?

Vi har gjort det utroligt nemt for dig – nu kan du nemlig tage vores julegave-guide, hvor vi anbefaler produkter – alt efter hvad du mener, han har behov for.

Det er dig, der bestemmer i hele guiden. Du skal blot tage stilling til, hvad han mangler eller har behov for. Du bliver guidet gennem hele guiden, og til sidst får du anbefalet julegave idéerne – ud fra dine svar. Smartere, nemmere og hurtigere kan det vidst ikke gøres.

Vær’ ude i god tid

Hvis du er typen, der altid er ude i sidste øjeblik, når du skal købe julegave, så har vi lige løst problemet for dig. Nu er det slut med at lave panik køb, stå i lange køer eller at det, du vil give, er udsolgt. Er det ikke virkelig skønt?

Vi har nu hjulpet dig godt på vej, så du kan få klaret dine julegaver i god tid i år. Der er vidst ingen undskyldninger for at være sent ude, når det er blevet gjort så nemt og tilgængeligt for dig.

Er du ude i god tid, så har du også god tid til at vælge den helt perfekte gave. Så det er bare med at komme igang!