Af • 5 March, 2019

Alle kommende studenter tæller nærmest minutterne til det bliver sommer. Når de har overstået deres sidste eksamen, så står den på studentergilde, studenterkørsel og helt sikkert en masse fest, men hvad skal du give i studentergave til ham?

Det skal helst være noget personligt, men samtidigt en fed gave som han vil sætte pris på. Vi har gjort det let for dig. Her har du 10 lækre gaveideer, så du kan give studentergaven over dem alle!

Gaven til ham der har alt

Det er populært som aldrig før at gøre tingene ”The Old Fashion Way”. Derfor skal han selvfølgelig barbere sig med en rigtig barberkniv. Hvis han først får smag for at barbere sig på den gode gammeldags måde, så går han aldrig tilbage til andet.

Njord Straight Razor

Her har du næste barberkniv, og den er selvfølgelig lavet af danske Njord, som ligger stor vægt på skandinaviske værdier. Fik jeg forresten sagt, at det er vores mest populære barberkniv? Det her er kniven, hvis han måske har snakket om en rigtig barbering, ønsket sig en kniv, eller du bare synes det er super fedt selv, for så skal han selvfølgelig have en lækker barberkniv.

Her får han en barberkniv med en hårdhed på 61 HRC. Er du ikke helt inde i barberknive, jamen så lad os bare sige det er en meget slidstærk kniv. Her vil der altså være barberinger til rigtig mange år, og ikke bare barberinger men skønne og glatte barberinger, hvilken mand sætter ikke pris på det?

Sjove gaver til studenten

Hvis han allerede har styr på en god barbering, og du tænker det måske skal være lidt sjovere, lidt mere festeligt, eller hvis du bare leder efter en lille fed ting i studentergaver, så læs med her!

Men’s Society Pengeclips

Når han bliver student og måske skal have et sabbatår, ud at rejse eller noget helt tredje, under alle omstændigheder, så er penge helt sikkert inde i billedet. Derfor skal studenten selvfølgelig også have styr på mønten, eller rettere sedlerne.

Her får du en pengeclips i messing, så du sørger for, at han nemt kan få styr på de sedler, og samtidig bliver han lige det federe end de andre, det er en win-win. Du tænker måske, kontanter? Det er dumt, så bruger han dem bare men nej, for clipsen har selvfølgelig fået indgraveret teksten ”Think” så han lige tænker en ekstra gang, før han fyrer mønt af.

Men’s Society Festival Survival Kit

Når først den sidste eksamen er overstået, så ved vi godt hvad det betyder. Der skal selvfølgelig festes og der skal da nok også blive plads til en festival eller to. Derfor skal han selvfølgelig have et Festival Survival Kit, så han er klar til alle situationer.

Kittet indeholder alt fra en vandtæt Poncho til ørepropper til et multiredskab, så han både kan åbne sine øl men også fixe teltet, hvis han nu skulle få brug for det. Med sættet her bliver han klædt godt på til alle situationer og som altid skal der jo nok komme en masse regn og mudder, også vil alle ønske, de havde et Festival Survival Kit!

Komplette gavesæt til studenten

Her får du luksus gavesæt, som både er nemt for dig, men også super lækre for ham så du stadig er sikker på at give årets studentgaver.

Gentlemen’s Tonic Shower

Gentlemen’s Tonic Shower sæt er en perfekt studentergavegave, hvis du gerne vil forkæle studenten. Elsker du ikke også selv et dejligt bad i ren luksus stil? Det er nemlig derfor det her den rigtige gave!

Den indeholder Daily Shampoo, Protein conditioner og Gentle Body Wash. De nøje udvalgte ingredienser gør, at hans krop og hår får ny energi og blødhed. Du skal altså ikke blive overrasket, hvis han kommer med en ny kæreste kort tid efter, du har givet ham sættet fra Gentlemen´s Tonic, for de har bare styr på, hvad en gentleman og studenter skal bruge.

SIGR All In

Hvis du gerne vil give den ultimative gave indenfor personlig pleje til studenten, så skal du vælge sættet fra danske SIGR. Det er uden tvivl et must have for en moderne mand, som gerne vil have det hele spiller.

Sættet indeholder Body Lotion, Face Moist, Face Wash, Shave gel og Face Balm. SIGR har ikke sparet på noget i de her udvalgte produkter. Så vil du gerne have en velplejet student, så er det uden tvivl her du får det.

The Complete Sneaker Care Kit

Her er et komplet rengøringssæt til studentens sneakers! Efter en bytur eller studenterkørsel, hvor han sikkert har haft et par fede sneakers på, så vil jeg vædde med, at han har fortrudt det bagefter. Derfor vil han sætte pris på dette sæt, så skoene altid spiller som de skal.

Sættet indeholder alt hvad han behøver for, at gøre sin sko rene og klar til en ny tur. Der medfølger selvfølgelig en guide, så han er sikker på at bringe dem til sin storhed igen. Derudover er der selvfølgelig forskellige rensemidler med, som fx specielt pletfjerner og beskyttelse til efterfølgende.

Så selvom du tænker, at han ikke gider have noget til rengøring, så vil han komme til at sætte så meget pris på denne gave, når først skoene er blevet beskidte og de vil blive beskidte…

Njord – Perfect Face!

Hvis du vælger det komplette ansigtssæt fra Njord, så er du sikker på at se en blød og lækker hud næste gang i ses. Sættet indeholder alt han har brug for til, at få den perfekte hudplejerutine! Det er bare at gå i gang med det samme, så vil han få en ren og gennemfugtet hud uden nogen former for urenheder.

Njords’s Perfect Face indeholder Face Wash, Face Scrup, Black Peel Off Mask og selvfølgelig en Moisturiser. Her får han et sæt, som går op i en højere enhed og giver en effektiv og lækker hudpleje rutine. Så selvom der i denne tid bliver spist og drukket lidt mere end normalt, så vil han stadig have en dejlig hud.

Parfume til studenten

Her har du måske en mere traditionel gave generelt, men det ændre ikke på, at parfumer som gave bare er skønt, for hvem vil ikke gerne dufte himmelsk. Har har vi udvalgt nogle parfumer, som helt sikkert vil falde i din students smag.

Giorgio Armani Acqua di Gio EDT

Her får du en af de mere kendte herreparfumer fra Armani. Det er bare en sikker gave hver gang, for den har en perfekt balance mellem en det klassiske og det maskuline på samme tid.

Armani parfumens topnoter er en sammensætning af friskhed og citrus. Parfumens mellemtoner er rosmarin og jasmin og det giver en super lækker krydret duft. Til sidst har den en duft af skov og hav som giver, den der perfekte duft af maskulinitet og den duft enhver student leder efter.

Ralph Lauren Polo Red Intense EDP

Her får du en parfume der er fuld fart over! Denne parfume fra Ralph Lauren er en lækker Eau De Parfume, som bare er synonym for maskulinitet. Det her er parfumen, hvis man som student gerne vil fremad i verden.

Parfumen har 3 essentielle ingredienser nemlig ristet kaffe, rød læder og rød ingefær som giver den her vidunderlige sammensætning af fart og adrenalin. Her får du en parfume som bare kæler for dine sanser.