Af • 22 October, 2020

Tro det eller ej, men der findes faktisk en mærkedag, som ene og alene er dedikeret til mandlig grooming. ’National Men’s Grooming Day’ har til formål at fremme mænds interesse i deres eget udseende og fremtoning. Dagen finder sted hvert år på tredje fredag i august.

Men det kan vide, hvor man skal begynde – for i løbet af årene er antallet af brands og mængden af forskellige produkter på markedet, nået til et punkt, der gør det uoverskueligt for selv de mest selvbevidste mænd!

For at hjælpe dig med at gøre det hele lidt nemmere, har vi hos Made4men lavet en overskuelig A-Z guide til grooming for mænd.

A for Anti Age

Vi ønsker alle at se unge og friske ud til evig tid, men aldring er desværre uundgåeligt. I takt med at du bliver ældre, vil din hud så småt begynde at vise alderstegn. Dog kan du med den rette tilgang, bestående af en sund kost og de rette hudplejeprodukter, holde aldring af huden fra døren lidt endnu!

Læs mere: Sådan får du den største anti-age effekt

B for Boxershorts

Gå aldrig ned på boxershorts! Hvad end dine er gået i stykker, er fra før krigen eller du blot trænger til at opmagasinere. Vi hjælper dig med at sige endegyldigt farvel til undertøj, der skarver alle de forkerte steder og kryber om lårene. Alle former og farver, som hjertet begærer – tilmed fra alle de lækreste brands!

C for Creme til kroppen

Din hud har brug for al den pleje den kan få! Sørg derfor gerne for at påføre en god creme på kroppen dagligt. Mangler kroppen smørelse vil dette komme til udtryk i form af kløe, knopper eller irritation. Hold din hud ved lige med en god creme, da det giver dig det bedste udgangspunkt for en sund og gennemfugtet hud, som de fleste kun kan drømme om!

D for Derma Roller

Dermarollerens popularitet har gennem de sidste par år været skyhøj – og det er da heller ikke helt uden grund. Rulleren besidder en lang række små nåle, der aktivt stimulerer og medvirker til bevarelse af hudens elasticitet.

Kort fortalt hjælper det altså huden til at blive sundere og stærkere! En dermaroller kan bruges til mange formål, men er du i tvivl om hvilken du skal vælge, så kast et blik på vores store udvalg af dermarollere til ansigt, skæg og krop

Læs mere: Alt du bør vide om en dermaroller

E for Ecooking

Ecooking er et dansk hudplejebrand, der producerer alle sine produkter på egen fabrik. De mange lækre produkter fra Ecooking lover hurtige og betydelige resultater på rejsen mod en problemfri hud. Her er du altså garanteret kvalitet over hele linjen – sand selvforkælelse i form af god hudpleje!

F for Fejl

Vi laver dem alle sammen, specielt når det kommer til grooming. Med denne guide, er du sikret mod alle de klassiske grooming fejl, som mænd typisk laver. Nu er der ingen undskyldning for ikke at se skarp ud til hver en tid!

Læs mere: De 10 klassiske hudpleje fejl!

G for Gode råd mod hudorme

Alle og enhver kender til problematikken med hudorme. Så snart man synes at have fjernet dem, ja så dukker de op på ny. Disse små sorte stridigheder plager mange mennesker, men hvordan slipper man af med dem en gang for alle? Vi giver dig 7 af de absolut bedste råd i kampen mod hudorme!

Læs vores guide mod hudorme her!

H for Hudtest

Husets helt egen kosmetolog Trine har udarbejdet en hudtest, som giver dig individuelle og professionelle produktanbefalinger, der sikrer din hud de bedste resultater.

Vi tilbyder en test til nybegyndere, der blot vil i gang uden at det bliver for avanceret, mens den rutinerede test er til dig, som har specifikke krav til dine hudplejeprodukter!

Tag vores simple hudplejetest her!

Tag vores avancerede hudpleje test her!

I for Intimbarbering

Om håret skal helt eller delvist af, skal vi ikke gøre os til herre over. Èn ting er dog helt sikkert: Det er vigtigt at have udstyret i orden – også barberingsudstyret. Derfor gør du klogt i at investere i det helt rigtige udstyr, der passer til det intime område, så du opnår de bedste resultater!

Læs mere: Intimbarberingsguiden – trin for trin

J for Just for Men

Trænger skægget eller håret til nyt liv? Giv dit skæg og din frisure et frisk pust med produkterne fra Just for Men. Her får du en række skægfarver og hårfarver, der sikrer at din behåring ser skarpere og mere livlig ud end nogensinde før!

K for Kosttilskud

Kosttilskud er, som navnet indikerer, et sundt tilskud til din daglige kost. De rette kosttilskud kan være med til at give dig netop det din krop mangler i hverdagen. Hos os finder du tilskud, der kan optimere din træning, dække vitaminmangel eller bare give dig et ekstra skud energi!

L for Lider du af tyndt hår?

Tyndt hår er et ganske almindeligt problem, der rammer størstedelen af mænd på et tidspunkt – for nogle dog langt tidligere end andre. Det kan naturligvis være dybt frustrerende, at se hårpragten blive mindre uge for uge.

Heldigvis er der mange ting man kan gøre, for at komme problemet til livs, eller som minimum formindske frustrationen. Vi hjælper dig af med problemet med en række gode råd og de bedste produkter på markedet!

Læs mere: Træt af tyndt hår? Sådan bekæmper du det!

M for Mørke rander

Vi kender alle det der lidt halv-trætte look, som mørke rander under øjnene, kan forårsage. Heldigvis er det ganske nemt at slippe af med! Alt det kræver er lidt ekstra pleje af området omkring øjnene og du er garanteret altid at se frisk ud.

Hos made4men finder du produkter, der med garanti eliminerer rander under øjnene!

N for Njord

Njord er et danskudviklet brand, der emmer af kompromisløshed. Produkterne er skræddersyet til skandinaviske mænd. Her får du med andre ord høj kvalitet og effektivitet i en prisklasse, hvor alle kan være med!

O for Old School Barbering

Der er intet, der slår følelsen af at røre dit eget barberskum op. En god gammeldags barbering giver en ultra glat, ren og behagelig fornemmelse hver eneste gang. Metoden kræver en vis mængde koncentration og tid, men resultatet er ikke til at tage fejl af!

Læs mere: Barbering på den gammeldags måde

P for Parfume

En parfume er ikke blot en parfume. Det er dit stempel, dit kendetegn. Med andre ord kan din duft være en stor del af din identitet. Derfor skal du sikre dig, at du kan spejle dig selv i parfumens duftnoter, inden du investerer i den.

Hos Made4men finder du et bredt udvalg af dufte fra de bedste brands i forskellige koncentrationer! Vi har alt fra luksusdufte til kendte designerdufte, se udvalget af parfumer.

Læs vores blogindlæg: Top 10 Parfumer

R for Remington

Mangler du at få styr på hårpragten, trimmet skægget eller fjerne uønsket hårvækst? Så er Remington til for dig. Her får du produkter af høj kvalitet i alt fra hårstyling eller hårfjerning – tilmed til fornuftige priser!

S for Skægpleje

Hos Made4men ved vi af erfaring, at det kræver pleje, kendskab og prøvelse at have et flot og sundt skæg – og ikke mindst de helt rigtige produkter. Uanset hvilken skægstil du foretrækker, har vi en lang række produkter, som med garanti kan dække dine behov.

T for Trimmere

Uanset om du ønsker at fjerne uønskede næsehår, findpudse skægget eller give frisuren en tur, så har vi hos Made4men trimmere til ethvert formål. Vores store udvalg sikrer, at du på rekordtid kan trimme dine skægstubbe eller tæmme vildtvoksende øjenbryn – you name it, vi har løsningen til dig!

Trim dine næsehår, håret på hovedet, kroppen eller et helt tredje sted. Gå til vores udvalg af skægtrimmere, hårtrimmere, bodytrimmere og næsehårstrimmere.

U for UV-beskyttelse

Sol kan være nok så dejligt, men faktisk er den hudens værste fjende. De skadelige stråler kan medføre pigmentfejl, rynker og det der er meget værre. Derfor bør du altid bruge solbeskyttelse, når du skal opholde dig i solen i længere tid ad gangen!

Læs mere: Tatoveringsbeskyttelse mod sollys

Læs mere: Hvilken solcreme skal du vælge?

V for Vælg den rette hårtrimmer

Står du på tærsklen til at skulle finde dig en ny hårtrimmer, men ved du ikke hvilken du skal vælge? Så er det heldigt for dig, at vi har lavet den ultimative hårtrimmertest, så du har mulighed for at finde den trimmer, der passer til lige netop dine behov!

Tag vores test og se hvilken trimmer du skal vælge: Hårtrimmertesten

W for Wella

Med produkter fra Wella får du høj kvalitet fra et særdeles anderkendt mærke. Alt i styling og trimmere til den selvbevidste forbruger, der ønsker gode resultater!

Z for Zarkoperfume

Zarkoperfume emmer af kvalitet og klasse. Her er der tale om parfumer, der er 100% håndlavet i Danmark. Unikke parfumer, der skifter duft afhængig af, hvilket miljø du befinder dig i. Faktisk er de produceret af en af Danmarks eneste parfumører

Udforsk udvalget og find din egen unikke Zarkoparfume!