Af • 16 October, 2019

Hvor fedt er det ikke, at vennerne siger, at du holder dig godt? Det er da det fedeste ens venner kan sige til en, når man står der til sin egen fødselsdag og føler sig gammel. Vi bliver som regel altid glade for at høre det – også selvom vi bilder os selv ind, at det ikke gør noget at blive et år ældre.

Måske du har gjort noget specielt for det? Eller så kan du måske være heldig med dine gener. Det vigtigste er, at du også selv gør en indsats for at holde dig ungdommelig så længe som muligt, hvis du ønsker at se ung ud.

Hvorfor ældes huden?

Huden er dit aller største organ. Derfor kan du måske godt regne ud, at den også selv vil brokke sig, hvis den bliver udsat for noget, den ikke kan lide. En hud er en sladderhank – om man vil det eller ej, så er den det. Du kan derfor ikke skjule, at du bliver ældre.

Eller det er hvert fald de færreste, der kan skjule, at de bliver ældre. Nogen ting er bare med til at ælde huden hurtigere. Din hud ældes blandt andet af:

  • Rygning
  • Dårlig kost
  • Manglede motion
  • Stress
  • Medicin
  • Manglende pleje

Hvem vil ikke gerne have en ung, frisk og sund hud? Det vil du også gerne, selvom du er en mand.

Sådan holder du huden ung og frisk

Det behøver langt fra at være bøvlet at holde din hud ung og frisk. Det kan gøres med 4 steps – og jeg lover dig, at du vil kunne se hurtige resultater, hvis du bare bruger produkter dagligt.

Gi’ produkterne en chance – faktisk skal man gerne have brugt de samme produkter i et par måneder, før der kan ses resultater. Derfor gælder det om at have noget tålmodighed.

1. Rens huden med et renseprodukt

Sådan renser du huden

Først step til at få en ung og frisk hud er at rense huden. Den skal renses hver dag – minimum én gang om dagen.

Huden skal renses for at fjerne skidt, snavs og bakterier, som får huden til at se tør, trist og ældre ud. Du sætter derudover også gang i blodcirkulationen, så din hud opstrammes – og der kommer noget mere elasticitet og spændstighed.

Vælge en ansigtsrens, der passer til din hudtype, så får du nemlig det aller bedste resultat.

2. Peel huden med et peelingsprodukt

Sådan peeler du din hud

Så skal du peele huden. Det er andet step – og faktisk kan du både se og mærke forskel på huden, når du har brugt en peeling.

Din hud vil føles blød, ren og sund. Det vil den, fordi du fjerner de døde hudceller, der ligger på huden og blokerer og tilstopper. Du vil føle, at din hud kan ånde igen.

Vi anbefaler, at du bruger din peeling 1-2 gange ugentligt, så din hud hele tiden stimuleres.

3. Påfør ansigtsserum

Sådan påfører du serum

Et serum giver dig resultater – og det tør vi love dig. Et serum er nemlig det mest koncentreret produkt, du kan få.

Så for at holde dig ung og frisk, så skal du bruge et serum. Det er vigtigt, at du vælger et serum enten med AHA-syre, A-vitamin eller andre ingredienser der er fyldt med antioxidanter.

Det skal bruges hver dag – gerne både morgen og aften for at du kan se de helt rigtige resultater.

4. Påfør ansigtscreme

Sådan påfører du ansigtscreme

Det sidste step for at holde din hud ungdommelig er en ansigtscreme.

En ansigtscreme har den effekt, at den er beskyttende, reparerende og plejende. Tre egenskaber der er vigtigt for at have en ung hud.

Din ansigtscreme skal du bruge hver dag – gerne morgen og aften for at få det optimale resultat.