Af • 20 December, 2019

Du vil reelt gerne igang med at bruge hudplejeprodukter, men hvor skal du starte? For det er måske en kæmpe jungle for dig. Hvor skal du starte, og hvor skal du slutte?

Skal en hudplejerutine være nem? Det behøver du ikke svare på, for vi kender allerede svaret. Selvfølgelig skal en hudplejerutine være nem, hurtig og enkel. Vi kan jo ligeså godt være ærlige – ellers får vi det bare ikke gjort. Er det ikke korrekt? Derfor har vi lavet en herre-nem hudplejerutine, så du hurtigt kan få det klaret!

Hvorfor skal du pleje ansigtet?

Det er egentligt meget nemt. Hvorfor polerer du din bil? Det er faktisk præcist det samme med ansigtet. Bilen polerer du, fordi den skal se lækker ud – er det ikke rigtigt? Ansigtspleje kan vi derfor sammenligne med en polering af bilen. Det skal gøres, for at du skinner og ser lækker ud.

Din hud er din krops største organ, og derfor er det vigtigt, at du passer, og plejer den. Vi anbefaler faktisk, at du gør det både morgen og aften, så du får den mest optimale pleje af din hud. Jo tidligere du er startet på en hudplejerutine, jo mere vil du kunne udskyde eventuelle ældningstegn, pigmentforandringer og hvad der ellers kan komme med tiden.

Rækkefølge for en herre-nem hudplejerutine

Er du i tvivl om, hvilken rækkefølge du skal tage produkterne i, så skal du ikke lade dig slå ud af det. Det er ikke engang så svært eller indviklet, som det måske ser ud.

Følgende hudplejerutine rækkefølge vil give de bedste resultater:

  1. Ansigtsrens
  2. Ansigtsscrub
  3. Ansigtscreme

Hvilke produkter skal du bruge i din hudplejerutine?

For at det er en herre-nem hudplejerutine, så er det få produkter, du skal bruge. Det gælder jo om, at det er få produkter, men hvor du stadig vil opnå et godt resultat. Det er selvfølgelig sådan, at jo mere du gør, jo bedre er det jo – og jo bedre resultater, vil du kunne opnå.

1. Ansigtsrens – Rens dit ansigt

Det tager ikke lang tid at rense dit ansigt. Det tager faktisk kun 30 sekunder – eller det bør tage 30 sekunder. En god idé er, at du lige renser dit ansigt, når du er i bruseren. Sæt derfor din ansigtsrens i bruseren, så sikrer du, at du altid får renset dit ansigt.

Det er vigtigt, at du vælger en ansigtsrens efter din hudtype. Har du uren hud, rødme, irritationer eller døjer du med tørhedstegn, så er det vigtigt, at du vælger den ansigtsrens, der passer til din hud. Vælger du et forkert produkt, kan du overbehandle eller fejlbehandle din hud, hvilket blandt andet kan give dig urenheder.

Det er vigtigt, at du bruger din ansigtsrens 1-2 gange dagligt. Hvis du kun vil bruge den 1 gang om dagen, så anbefaler vi, at du bruger den om aftenen, for at fjerne det skidt, snavs og bakterier, og hvad der ellers måtte sætte sig på din hud i løbet af dagen.

2. Ansigtsscrub – Eksfoliér dit ansigt

En ansigtsscrub er faktisk det, der sørger for at stimulere din blodcirkulation, samtidig med at cellefornyelsen stimuleres. Når du eksfolierer din hud, så fjerner du de døde hudceller, der ligger på hudens overflade og blokerer. Det kan medføre urenheder, irritation og rødme.

Det behøver heller ikke være bøvlet eller tage lang tid at bruge en peeling i ansigtet. Hvis din peeling skal vaskes af, så anbefaler vi, at du bruger din ansigtspeeling i bruseren. For det første glemmer du ikke at bruge den, for det andet er det nemt, når det alligevel skal skylles af igen.

Du kan med fordel bruge din ansigtsscrub 1-2 gange ugentligt. Det er vigtigt for at have en hud fyldt med glød og udstråling.

3. Ansigtscreme – Påfør din creme

En ansigtscreme skal påføres på huden for at forebygge, reparere og beskytte. Det er vigtigt for at forebygge mod nye irritationer, udtørringer eller urenheder. Får din hud ikke den tilstrækkelige fugt, så skal den nok vise det på den ene eller anden måde. Derfor er det vigtigt, at du får påført det!

Hvis du kun renser dit ansigt om aftenen, så skal du stadig bruge creme både morgen og aften. Når du står op påfører du blot cremen – alt efter årstiden er det alt for hårdt for din hud ikke at bruge ansigtscreme.

Så nemt er hudpleje til mænd!

Vi lovede jo, at det skulle være herre-nemt. Det synes vi også, at vi har serveret for dig. Det er kun 3 produkter – og det tager tage dig maks 2 minutter at bruge det. Derfor er der absolut ingen undskyldninger for ikke at bruge hudplejeprodukter.

At du får gjort lidt af hudplejerutinen er bedre end ingenting at gøre. Du vil dog opnå de bedste resultater, hvis du følger hele hudplejeguiden. Disse tre produkter er faktisk de tre produkter, der bør bruges for at opnå et resultat. Hvis du ønsker yderligere pleje, kan du med fordel udvide din hudplejerutine med et produkt eller to.