Af • 9 October, 2018

Alle mænd elsker gadgets. Om det er en højteknologisk drone, fjernstyret helikopter eller gammeldags togsæt; mænd er fascinerede af det hele og det bringer den lille dreng frem i dem.

Det er indlysende at der er noget med mænd og gadgets, men hvorfor finder mænd det så interessant, at købe nye smarte ting ? Det ser vi nærmere på lige her.

Gadgets og mænd

Grundlæggende er det “Wow”-aspektet. Lad os se det i øjnene. Et skinnende nyt teknologisk legetøj er bare cool. Det gælder alt fra det seneste 3D-tv til den nyeste iPhone. Alle ting er lavet til at fange vores opmærksomhed. Designs på varerne bliver mere moderne, strømlinede og noget ligner efterhånden moderne skulpturer. ”Wow-faktoren” er flygtig og det er som regel en blanding af både funktion og design.

Det handler om status. Banebrydende innovation er et statussymbol. Selv de af os, der insisterer på at være ligeglade med sådanne ting, får en lille kuldegysning af at have det nyeste og det bedste. Disse gadgets koster penge og sender et signal om at ejeren er trendy og har penge til overs.

Hvad gør gadgets for manden?

De fleste fyre begynder allerede deres kærlighedsaffære med små dimser i en tidlig alder. Små børn bruger fjernbetjeningen til biler, spiller computerspil og meget mere. En ny gadget kan få en mand til at føle sig som sådan et barn igen.

Det er spændende, fascinerende og sjovt, ligesom da man var lille. Man går aldrig galt i byen hvis man giver en mand en ny og smart gadget i julegave. Vejen til en mands hjerte går ofte gennem maven – en gadget kan være en anden vej.

Withings Activité Steel HR Sort

Her får du et smartwatch, som både har pulsmåler og aktivitetstracker. Samtidigt har det en utroligt lang batterilevetid med helt op til 25 dages brugstid i mellem hver opladning. Alt dette samlet i et stilrent ur.

Den er hele tiden forbundet til din smartphone og holder dig opdateret med indgående opkald, beskeder, din aktivitet og meget mere. Uret er også udstyret med automatisk aktivitetstracking, hvilket betyder at den lærer dine aktiviteter at kende, og tracker dem helt automatisk.

Når du bruger Withings Activité Steel HR smartwatch, så har du også mulighede for, at bruge deres app Health Mate. Appen samarbejder med uret og giver dig adgang til alle funktionerne. Det er en gratis app som du får adgang til ved køb af en af Withings produkter.

Tro det eller ej – gadgets er nyttige. De lader dig gøre ting, du ikke kan gøre andre steder. I dag har du hele verden tæt på dig via din smartphone i lommen. Hvis det ikke er nok, har du din bærbare computer eller din tablet i tasken.

Teknologien lader dig få flere muligheder end nogensinde, hvor end du er. Fyre elsker gadgets på grund af det faktum, at de ikke bare gør livet nemmere. De gør også ting vi før troede var umulige, til hverdagskost.

Withings Thermo

Nu kan du tage din temperatur hurtigt, enkelt og uden at have kontakt med huden. Det er samtidig også den mest præcise metode til temperaturtagning og det hele bliver synkroniseret med Nokias dedikerede app til netop dette formål.

Den giver dig mulighed for at tracke temperaturmålinger, få påmindelser og meget mere via direkte til din smartphone, så du altid har styr på, hvordan det står til.

Withings Thermo måler din temperatur fra det man kalder den temporalle arterier, hvilket anses for det bedste sted at tage sin temperatur, fordi blodet som flyder i denne blodåre kommer direkte fra midten af kroppen.

Hvis du er en mand med mange gadgets og masser af elektronik i hjemmet, kan det være svært at finde gemmesteder til alle ledningerne. Derfor bør du tage et kig på produkterne fra mærket Bluelounge.

Geniale løsninger til at fjerne ledningerne, så du kan tillade dig både at have gæster og at have masser af gadgets. Det var alt fra nu, vi håber du har fundet interessant at læse lidt nærmere omkring mænd og gadgets.