Af • 25 December, 2017

Fuldskæg er på højeste mode – og det er vi super glade for her på Made4men! Flere og flere mænd vælger at hoppe ud i det og lade skægget gro og gro, hvor det til sidst ligner en vild jungle. Skæg skal passses og plejes, hvis det skal se godt ud!

Et fuldskæg bliver hurtigt ulækkert, hvis det ikke for den pleje skægget kræver og man bare ignorere det – og til sidst ender med at blive træt af det.

Lad skægget stå – men husk at vaske det!

Et fuldskæg skal plejes og vaskes jævnligt, ellers fungerer dit skæg som en kæmpe gulvmoppe der bare samler snavs. Hvis du har et fuldskæg har du sikkert tit oplevet at man får mad i skægget når man spiser og ikke lige får det renset – dette kan godt medføre grobund for bakterier!

Dit skæg kan godt komme til at se og lugte rigtigt grimt, hvis du ikke vasker det. Jo længere og længere tid du venter med at vaske dit skæg, jo større er chancen for at de madrester du glemte at vaske ud – har udviklet bakterier og luftgener. Det kan i nogle tilfælde blive ret slemt!

Du skal hvertfald vaske dit fuldskæg et par gange om ugen. Du kan passende vaske skægget samtidighed med du vasker hår. En god idé er også at bruge en skægbørste for at evt. få de sidste madrester ud af skægget.

1. Brug en skægshampoo

Mange vil tænke at man bare kan bruge en normal shampoo eller sæbe til skægget – men det er et no-go. Skægget har oftest brug for mere pleje og fugt end f.eks. dit hår på hovedet. Vask skægget med en skægshampoo som er beregnet til skæg. Selvom det måske virker ligegyldigt, bør du ikke vaske dit skæg med din almindelige shampoo, hvis du vil passe ordenligt på det.

Vores topsælger:

2. Brug en Skægbalsam

Skægbalsammen er mindst lige så vigtigt som en skægshampoo, og de supplementer hinanden super godt! Skægget bliver blødgjort og lindre huden for kløe og diverse irritationer. Skægget bliver renset blidt og dette er med til at udvise et hygiejnisk look – samtidhed med det blødgøre skægget.

Skægbalsam har ikke kun evnen til at rense og blødgøre håret, men beskytter også din hud fra udslæt eller irritation. Skægbalsammen hjælper dig helt sikkert på vej mod et sundere og hygiejnisk skæg.

Vores topsælger:

3. Slut af med skægolie

Det sidste skridt er en skægolie, som giver den sidste blødhed, og hjælper med at holde skæl og andre urenheder væk fra skægget. Skægolien giver fugt og plejer dit skæg – og er et must for dig, som vil lade dit skæg gro.

Du bør anvende skægolien et par gange om ugen – ligesom din skægshampoo og balsam. Ved at anvende en skægolie nedsætter du risikoen for skæl og olierne er typisk lavet af naturlige olier, så huden under skægget også får en masse fordele.

Udover at en skægolie giver en masse pleje til både skægget og huden, Så har den også en anden effekt. Den tilføjer nemlig en lækker duft til dit skæg, så den virker mere sund og frisk. Så hvis dit skæg har tendens til at lugte lidt – vil en skægolie være et perfekt redskab til dit skæg.

Vores topsælger:

Skægvask – Det perfekte sæt til et velplejet skæg!

Dette sæt fra MenRock har sammensat det du skal bruge for at få super lækker skægvask. MenRock ved, hvad de laver og forsøger at skabe traditionelle produkter som gør det nemmere at være en mand med skæg.

Sættet indeholder:

1x MenRock Sicilian Lime and Caffeine Beard Soap (100ml)
Denne skægshampoo er specielt designet til skægget, samtidigt med at det beskytter. Det er nødvendigt at pleje skægget, hvis man ønsker at skille sig ud fra andre med skæg.

1x MenRock Sicilian Lime and Caffeine Beard Balm (100ml)
En utroligt lækker balsam til skægget, som giver en helt utrolig blødhed til skægget, og sammen med skægshampooen, giver den en helt unik følelse og duft i skægget.

1x MenRock Beard Brush
Den sørger for at du holder dit skæg lige, og frisere dit hår uden at blive blokeret ved gennemgang af dit skæg.

– Det perfekt sæt til manden, der går op i sit skæg og dets pleje.