Af • 31 October, 2011

Rejse er lig med frihed og afslapning, men der er desværre alt for mange mænd, der glemmer at pleje kroppen, når de rejser på ferie. Grunden til at mange glemmer dette, er blandt andet fordi man også tror, at man har fri for kropspleje, men det har man langt fra.

Det er vigtigt at kroppen også plejes på rejsen, da man ofte tager til varmere lande, og derved udsætter kroppen for langt mere end man normalt gør. Når det så er sagt, så betyder det ikke, at du skal tage alle dine fineste produkter med til eksempelvis Spanien, for det er der slet ikke behov for. Hvis du rejser i mere end 4 uger, så bør du tage ekstra produkter med, men ellers er en såkaldt rejsetaske/rejsesæt helt perfekt til en ferie.

Sådan et sæt består af mange produkter, men størrelsen af produkterne er ikke særlig store. Derved sparer du masser af plads, men du behøver altså heller ikke at slæbe alle dine produkter med på rejsen, hvis du anskaffer et rejsesæt.

Hvis du ikke ved hvilke ting, der er minimumskrav til en rejse, så kan du se vores tjekliste herunder:

Toilettasken

En taske til at opbevare alle de produkter, som du tager med på rejsen. På denne måde ved du hvor alle tingene er.

Barberskum og andre barberartikler

Der er ikke noget værre end at glemme barberartikler på ferien. Husk derfor altid at medbringe dine barberartikler.

Shampoo

Håret skal også vaskes på ferien, så shampooen er et minimumskrav til håret.

Sæbe

Er du i de varmere lande, så sveder man også mere. Derfor er det godt med en god sæbe, som kan fjerne sveden og samtidig give dig en frisk duft.

Ansigtvask

En god ansigtvask hjælper med at rense og gøre dit ansigt mere frisk. Husk det på rejsen, hvis du gerne vil beholde den enorme attraktivitet som ansigtsvasken giver.

Fugtigtshedscreme

En fugtighedscreme hjælper dig med at holde huden fugtig, og det anbefales på det kraftigste i de varme lande. På den måde holder du også ansigtet sund og frisk.

Bodylotion

Hold kroppen frisk og blød med en god bodylotion, også på rejsen.

Pincet, negleklipper og øverige ting

Glem nu ikke de små ting, såsom pinceten og negleklipperen. Det ville være ærgerligt at få et monobryn eller meget lange negle, når man er på ferie. Så gør dig selv en tjeneste og husk at få smidt pincetten og negleklipperen i tasken.

Disse ting er et minimumskrav til hvad du skal have med i toilettasken, når du er på ferie. Heldigvis kan du finde små portioner af hver ting, der kan række til en 4 ugers ferie, i en rejsetaske/rejsesæt.

Summary
Plej kroppen på rejsen
Article Name
Plej kroppen på rejsen
Description
Rejser er lig med afslapning og afkobling fra den travle hverdag. Desværre glemmer mange mænd, at pleje deres krop på rejsen og det er en stor fejl!
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine