Af • 20 August, 2018

Det er en træls fornemmelse at få at vide, at man ser træt ud når man i virkeligheden ikke er det. Alle mænd har stor sandsynlighed for at blive ramt af poser og mørke rander under øjnene. Men det er de færreste der ved, hvordan man rent faktisk slipper af med dem!

Der er flere årsager til, at du får poser eller mørke rander under øjene. Vi bliver ofte spurgt om, hvorfor man får dem, og hvordan man slipper af med dem igen. Derfor giver vi dig her 3 gode råd mod poser under øjnene!

Hvorfor får jeg poser under øjnene?

Poser under øjnene kan opstå på forskellige måder. Det kan komme i en yngre alder eller det kan komme med tiden. Er det kommet med tiden kan det være, fordi din hud har mistet sin elasticitet og er gået hen og blevet en smule slap. Med alderen bliver ens muskler svagere, hvilket gør at de kan have svært ved at holde din hud stram.

Får du til gengæld poser under øjnene i en tidlig alder kan det skyldtes flere ting. Er du travl mand der har fart over feltet, og sover du måske for lidt kan det give dig nogle trætte øjne. Hvis i takt med for lidt søvn har tendens til at gnide dig i øjnene kan det medføre irritationer i huden, som gør øjnene hævet og huden slap.

Heldigvis findes der mange måder at mindske eller fjerne disse problemer helt. Vi har længere nede samlet nogle gode råd til, hvordan du kan fjerne og mindske synligheden af dine poser under øjnene.

3 gode råd mod poser under øjnene

1. Råd – Kom poserne til livs

Poser under øjnene er bestemt ikke noget kønt syn. Dette er desværre et udbredt problem hos mange mænd, hvor størstedelen enten har eller vil opleve det. Hvordan undgår man så disse skræklige poser? En god øjencreme kan gøre underværker for din hud, den kan tilmed fjerne og om ikke andet mindske synligheden. Det er dog vigtigt du vælger en der er rig på næringsstoffer, som samtidig fugter huden optimalt.

Skin Doctors – Eyetuck anti-bag

Her har du et godt alternativ til kirurgiske metoder. Cremen er rig på naturlige ingredienser. Den indeholder blandt andet det berømte sheasmør og en abrikosolie.

Disse lækre ingredienser sørger for, at din hud bliver mere smidig, blødere, også tilføre den rigeligt med fugt så den ikke udtørre.

Øjencremen kan benyttes 2 gange dagligt under øjnene. Vigtigt du vasker området inden brug af cremen og skal derefter smøres blidt ud på berørte område.

2. Råd – Fjern mørke rander under øjnene

Mørke rander under øjnene er en anden form for poser. De er ligeså grimme og trælse at se på og kan være svære at komme af med igen. Det opstår for det meste som en arvelig ting, men det kan også være pga. alder eller allergi. Du kan læse mere om mørke rander under øjnene lige her.

Baxter of California – Under Eye Complex

Er en all around øjencreme der bekæmper poserne under øjnene. Cremen indeholder koffein- og tangekstrater der er god mod hævelser, mens hyaluronsyren holder din hud fugtig.

Under eye complex er rig på E-vitamin og panthenol, som styrker hudens forsvar mod nedbrydning af celler og gør huden stærkere i helingsprocessen.

Når du nu skal bruge cremen er det en god idé, at bruge fingerspidsen på din ringfinger, da det er den svageste på hånden. Det skal smøres blidt ud, da huden omkring øjnene er utrolig følsom.

3. Råd – Plej din hud om natten

Selvom det ikke er blevet videnskabeligt bevist, at søvnmangel er et tegn på poserne under øjnene, så er der stadig noget der tyder på det. Du ser i hvert fald trættere ud, hvis du døjer med poser under øjnene. Det er derfor vigtigt du får en god nattesøvn – og gerne brug en ekstra pude så du ligger lidt højere. Hvorfor ligge højere tænker du? Fordi så mindskes chancen for væskesamlinger under øjnene.

Bulldog Eye Roll-On

Det er en rigtig god idé at supplere med en god creme du smøre på om aftenen og om morgenen.

Bulldog Eye Roll-On er en effektiv roll-on creme der har en hurtig virkning, samtidig er den utrolig nem at påføre på det udsatte område.

Den indeholder naturlige ingredienser, f.eks. avokado, agurk og oak apple tannis, som giver huden en kølende fornemmelse.

Undgå poser under øjnene i en ung alder

Du vil ikke kunne forebygge poserne under øjnene 100%, men du kan gøre et ihærdigt forsøg! Du kan gøre meget ved at følge en simpel rutine for, at mindske sandsynligheden i en for ung alder. Pas rigtig godt på din hud, hold den fugtig og ren.

Hold dig fra tobaksrøg, da det har en øgende effekt eftersom det nedsætter blodomløbet. God natsøvn gør underværker så du altid er frisk og veludhvilet også en god og sund kost. Brug gerne nogle af ovenstående øjencreme for, at holde din ellers underfugtede hud fugtig omkring øjnene.

Summary