Af • 26 September, 2018

Anti-age er en af de mest omtalte emner for tiden. Hvorfor mon det? Jo, det er det, fordi vi gerne vil se ungdommelige ud så længe som muligt. Vi ryger, drikker alkohol, dyrker solen mere end nogensinde før, og det kan huden desværre huske, og prisen er oftest en tidligere ældet hud.

Hvem vil ikke også gerne se ungdommelig ud hele livet? Du tænker nok umiddelbart, at det ikke er så vigtig med hudpleje, men du sidder nok og læser dette indlæg, fordi du er træt af dine begyndende linjer og rynker? Hvordan du forebygger, reparerer og generelt holder din hud ungdommelig længere tid, det hjælper vi dig gerne med!

Vigtig viden om anti-age produkter

Mænd har desværre en tendens til at tænke, at hudpleje er overvurderet og kun for kvinder. Det er bestemt ikke kun for kvinder, og hudpleje skal heller ikke undervurderes. Hudpleje er for alle, der ønsker en sund, opstrammet, stærk og ungdommelig hud.

Har du med tiden måske oplevet, at din hud har mistet noget glød? Måske den ovenikøbet er blevet slappere, og du er begyndt at bemærke dine fine linjer eller rynker? Så er det på tide, at du kommer igang med at forebygge og reparere. Det hjælper vi dig selvfølgelig gerne med!

Anti-age giver ungdommelig hud hele livet

Hvad går det her ud på? Kort sagt, så handler det om, at du skal gøre en indsats for at have en ungdommelig hud hele livet. Finder du de helt rigtige anti-age produkter, så skal vi garantere dig, at du får et fantastisk resultat med en ung og smidig hud. Det lyder jo meget enkelt – det er det også. Du skal dog lige have én vigtig faktor afklaret.

I forbindelse med at du skal vælge dine anti-age produkter, er det yderst vigtigt, at du kender din hudtype. Anti-age produkter kan have høje koncentrationer og være kraftige, og der skal ikke over-behandles på huden – det vil kun give yderligere skader, som skal repareres, eller værste fald ikke kan repareres. Er du i tvivl om din hudtype, anbefaler vi, at du går til en professionel.

Hvornår er huden i topform?
Vidste du, at huden er kroppens største organ, og derfor er det afsindig vigtigt at beskytte og passe godt på den. Huden skal du jo have hele livet – vildt at tænke på, ik?

Din hud er i topform i 20’erne, og derefter vil man oftest begynde at se resultaterne af de dårlige valg, man tidligere har truffet. Det tager ca. 28 dage til en celle er dannet til den kommer til overfladen af huden, derfor er det vigtig, at huden får tilført en masse anti-age ingredienser, så de nye friske celler der kommer til overfladen er boostet. Dét giver dig den ungdommelige hud, du går og drømmer om.

Vidste du også godt, at rynker ofte er genetisk betinget? Det kan vi fortælle dig, at det er det ofte. Nu sidder du nok og forestiller dig dine forældre, eller bedsteforældre – og det er der god grund til. Det vil ofte kunne give dig et lille hint – men der er selvfølgelig hjælp at hente, hvis du ønsker at forbedre det.

Anti-age: Hvilke ingredienser skal du gå efter?

Der er mange forskellige faktorer, som påvirker din ældning af huden. Blandt andet ældes huden hurtigere ved rygning og alkohol. Det ses på huden ved at huden føles tykkere og kraftigere, men også med udvidede porer.

Derudover spiller solen den aller største rolle, når det kommer til ældning af huden. Vidste du, at 80% af ældningen af huden sker på grund af solen? Det lyder ret vildt, men det er rigtig. Desværre er det også sådan, at huden husker, så har du ikke været god til at anvende solcreme, så vil skaderne vise sig – det kan endda ske, at du først betaler regningen om 10 år!

Vigtige anti-age ingredienser

Er skadet sket, og har du ikke forebygget for ovenstående, så kræver det en del mere arbejde for at opnå den ungdommelige hud uden linjer, rynker og pigmentforandringer.
Det kan være en jungle, hvilke produkter du skal vælge, fordi de alle indeholder forskellige ingredienser, men jeg hjælper dig på vej. Gode anti-age produkter kan blandt andet indeholde ingredienser som:

  • A-Vitamin: retinol – som er en ekstrem antioxidant
  • C-Vitamin: beskytter mod pigmentforandringer
  • E-Vitamin: blødgørende og fugtgivende
  • Koffein: er blegende på pigmentforandringer
  • AHA-syre: opstrammer og udliner linjer og rynker
  • Hyaluron-syre: super fugtgivende og giver volumen til huden
  • Alge-ekstrakter: ekstremt opstrammende

Disse ingredienser er nøglen til en effektiv opstramning, men også for en gennemfugtet – boostet, og hud fri for pigmentforandringer.

Få det aller bedste resultat af anti-age
For optimal anti-age effekt anbefaler vi, at du anvender både anti-age serum og creme. En serum kan være det vigtigste i facen, da ingredienserne i en serum er så høje og koncentreret. Faktisk ser man de bedste og største resultater ved brug af en serum. Vil du opnå større resultater med din hudpleje, skal du derfor tilvælge en serum.
En creme med antioxidanter er også effektiv, men indeholder ikke så høje koncentrationer som en serum.

Sådan finder du de rigtige anti-age produkter

Nu vil jeg guide dig igennem et par produkter – både serum og creme – som med garanti vil kunne give dig de bedste anti-age resultater. Derudover vil jeg vise dig et af de mest omtalte anti-age produkter på markedet for tiden! Spændende ik? Læs med herunder.

Anti-age olieserum af Ole Henriksen

Denne olie er til manden, der ønsker en olie-serum, der giver øjeblikkeligt resultat. En olie er vigtig i din hudplejerutine for at holde fedtbalancen balanceret. Det er vigtig at tilføre olie til huden, hvert fald et par gange om ugen, så du opnår den sunde og stærke hud. Denne olie-serum er høj på koncentrationerne af A-vitamin, der stimulerer cellefornyelsen, så linjerne og rynkerne bliver opstrammet, og C-vitaminen som forebygger og reparerer mod gamle og nye solskader i huden.

Du skal på ingen måder være fedtforskrækket, da det er naturligt for huden. Hvis din hud er i underskud på fedtbalancen, vil huden selv producere fedtstof, og det medfører en fedtet og skinnende hud. Du skal derfor vælge denne olie, hvis du ønsker en hud, der er balanceret, sund og ungdommelig.

Anvendes efter din daglige renserutine, og før din dagcreme eller natcreme.

Biotherms opstrammende ansigtscreme

Ønsker du en anti-age creme til mænd, der er ekstremt opstrammende, skal du vælge denne creme. Ansigtscremen er rig på antioxidanter som for eksempel micro-alge ekstrakter. En sikker vinder til manden, der ønsker en opstrammet og ungdommelig hud, men som samtidig ønsker, at cremen er let og hurtigt absorberende i huden.

Denne creme er til manden, der har linjer og rynker, og ønsker at udligne de nuværende linjer og rynker. På grund af det ekstreme antioxidant micro-alge ekstrakt kan denne creme arbejde på de nuværende rynker.

Det anbefales, at denne ansigtscreme anvendes efter din daglige renserutine. Hvis du anvender lotion eller serum, anvendes denne creme også efterfølgende. Denne ansigtscreme kan anvendes både morgen og aften.

Murad serum der virker mod ældningstegn

Denne serum er egnet til manden, der har den robust hud med ældningstegn og åbenstående porer, da produktet er intens og kraftig på grund af indholdet af glykolsyren, som er AHA-syre. Derfor arbejder denne serum på udelukkende på ældningstegnene. Du vil opnå en hud, som er yderst opstrammet og udglattet på hudstrukturen.

Serummen er til manden fra 25 år, der ønsker at forebygge huden for linjer og rynker. Ham der ønsker at forblive 25 år udenpå. Serummen er rigtig aktiv, og derfor anbefales den ikke på en sensitiv hud grundet indholdet af AHA-syre.

MasqueBar Bandito Keep It Smooth Sheet Mask (1 stk): den lynhurtige maske!

Har du set de sjove masker, hvor det er en gaze, man lægger over ansigtet? Ja, man ser sjov ud, men huden er glad! Gazen er vædet i en masse aktive ingredienser, som huden flittigt suger til sig. Har du ikke prøvet det, så har du her muligheden for at prøve det. Denne maske er ekstremt fugtgivende, opstrammende og plejende.

Masken kan bruges af alle, der trænger til at få udlignet linjer og rynker, samtidig med huden får et boost af fugt. Sheet masken er utrolig nem at anvende, og vi anbefaler, at du anvender den, når du alligevel ligger på sofaen og ser noget fjernsyn.

Soft Skin Dermaroller: Den mest effektive anti-age behandling

Du tænker nok, at det ser avanceret ud – det er det slet ikke. En dermaroller er yderst omtalt i medierne, og det er der god grund til. Dette er ekstremt anti-age! Derudover også en slags fitness til din hud, da den holdes i top form.
Denne dermaroller er til dig med virkelig dybe rynker, som desværre er kommet lidt for sent igang med hudplejen. Dermarolleren laver små huller i huden, og derved stimulerer cellefornyelsen, så det giver helt nye og boostet celler. For en ungdommelig hud skal der være friske og boostet celler. Dermarolleren er personlig, og må ikke deles, da det vil sprede bakterier.

Når du anvender en dermaroller skal du anvende plejeprodukter til, da produkterne er det arbejdende, der gør underværkerne for resultatet. Vil du arbejde på anti-age, skal du derfor anvende anti-age produkter. Vi anbefaler, at du påfører serum på huden inden du ruller, så du ruller i serummen, da ingredienserne vil trænge dybere ned i huden, og du vil opnå det helt optimale resultat af dermarolleren.

En dermaroller er til alle, der ønsker at forfine hudstrukturen, minimere porestørrelsen, linjer og rynker, eller som vil arbejde på gamle ar. Dette produkt er uundværligt, hvis du ønsker en hud, der altid er i topform og ser minimum 5 år yngre ud.
Den egner sig ikke til acne hud, der er betændt, da det vil sprede bakterierne og forværre acnen.

Anti-age tips til din dyrebare krop

Det er ikke kun hudpleje, der spiller en rolle for din ældning – tværtimod. Hvordan du behandler din krop på igennem dit liv spiller også en væsentlig stor rolle. Det er sådan, at din hud sladrer om hvordan, du har det – nej, det kan ikke skjules.

Desværre er det jo ikke bare ansigtet, der ældes og skal plejes. Det er hele kroppen. Oftest er det bare desværre ansigtet, hals og bryst, at man rigtig kan se skaderne. Huden bliver ofte rigtig slap og tynd på brystet, og generelt er det på grund af den store soldyrkning. Derfor er det vigtigt, at du tænker over, at ældningstegnene ikke kun ses i ansigtet.

Hold kroppen ung indvendig

Søvn spiller en kæmpe rolle for din ældning af huden, da det vil kunne ses med poser og sorte rande under øjnene, og det vil med tiden ældre din hud med linjer og rynker og mindske gløden i din hud. Lider du ofte af søvnmangel, vil det hurtig kunne ses på huden.

Det er heller ikke nok at smøre kroppen udenpå. Den skal også smøres indvendig, hvor A-vitamin, C-vitamin og E-vitamin er med til at styrke immunforsvaret, kredsløbet og bindevævet, der styrker din hud mod ældning. Derudover er det vigtigt at indtage Omega-3, i form at kosttilskud eller gennem maden, da det er essentielt for kroppens funktioner, og især for huden. Det vil give en glød til huden, og den vil føles boostet, fyldt og glødende.

Til slut er der vidst heller ingen tvivl om, at det er ekstremt vigtigt at drikke rigeligt med vand, da det også er med til at holde huden sund og boostet!

Anti-age hudpleje kan være nemt og hurtigt

Lyder det ikke mega fedt – nemt og hurtigt? Vil du høre det bedste? Hudpleje handler ikke blot om en masse “tøset” pleje, som du skal investere flere timer i. Langt fra! For os mænd skal det være nemt og hurtig, men det hindrer dog ikke for en god og effektiv hudplejerutine! At holde din hud i form er, som at gå en tur i fitness for at holde din krop i form.

Vi har givet dig en masse tips til, hvordan du holder ansigtet og kroppen ungdommelig så længe som muligt. Nu er det op til dig, hvor meget du vil gøre ved det! Husk, at en ungdommelig hud ikke kommer af én påføring på huden – det kræver hver dag, men jeg garanterer dig, at det ikke tager dig mere end blot 1 minut.

Hop om bord i anti-age verden

Hvilket anti-age produkt skal du vælge? Eller er der ikke lige det produkt, som er beskrevet, der passer til dig? Bare rolig! Vi har et stort udvalg af anti-age produkter, så derfor anbefaler vi dig at blive klogere her, hvor du kan finde de anti-age produkter, der passer perfekt til netop dig!

Vores varmeste anbefaling er, at du finder frem til din hudtype, og derefter vælger anti-age produkter, der passer lige til dig! Det vil give dig ubeskrivelige resultater, du ikke tør håbe eller drømme om. Med de helt rigtige produkter, vil du kunne opnå så gode resultater, at du kan undgå et kirurgisk indgreb!