Af • 10 April, 2019

I løbet af en ferieperiode, er der altid en håndfuld sociale begivenheder man skal deltage i. Selvfølgelig har man lyst til, at gøre sig så lækker som overhovedet muligt til hver af dem. Lidt af en udfordring, når du også har travlt på arbejde eller har tømmermand fra festen dagen før.

Men ingen panik! Om det er midt i studenter festerne, nytårsaften eller en julefrokost, så er der hjælp at hente så du kan se frisk og festklar ud til hver eneste begivenhed. Alt du skal bruge er en plan og de rette værktøjer!

1. Giv din hud en pep-talk

Den langt hurtigste og mest effektive måde at få huden oven på igen, efter en aften i byen er; eksfoliering. Ved at fjerne døde hudceller fra overfladen af dit ansigt, vil din friske og sunde hud komme forrest igen. Din hud vil automatisk se mere frisk og sund ud.

Brug en smule face scrub, som f.eks. Njord Face Scrub og massér den med cirkulærer bevægelser ind i huden. Fokuser på din pande, kinder og næse og undgå de følsomme områder omkring øjnene.

Og der er ingen grund til at bekymre dig, hvis du ikke har en vask og en ansigtsscrub lige ved hånden. Du kan altid bruge nogle eksfolierende servietter. Den helt store fordel ved at eksfoliere huden inden du tager i byen er at, du tager en blød og poleret hud med ud i byen. Huden vil se langt mere frisk og levende ud!

2. Gå ikke i panik over en bums

Du har helt sikkert prøvet det her: du har lige kastet den bedste skjorte på, dine engelske brogues sko ser skarpe ud og dit outfit er faktisk bare “on point”. Så opdager du den. Urenheden som får det hele til at falde lidt sammen og du kan ikke poppe den friske bums, fordi så vil der bare være helt rødt i stedet. Dét du mangler er en concealer, som kan redde dig fra denne forfærdelige situation.

Nemmere at bruge end mange mænd tror – alt du skal gøre er, at bruge en lille smule af produktet og duppe det på det udsatte område. Så lader du den bare sidde og arbejde sig ind i huden. Det er det perfekte værktøj mod de små hudfejl, som altid forekommer når du mindst vil ha’ det!

Det samme gælder for pudder. Døjer du med en skinnende og fedtet hud og er træt af, at det fremstår så tydeligt, så kan du nemt og enkelt anvende en pudder, som også naturligt og usynligt giver dig et mere mat look, så det skinnende shine forsvinder.

3. Giv dit hår en frisk fornemmelse

Hvis du ikke har tid til, at få vasket håret inden du skal i byen (måske du kommer lige fra arbejde), kan løsningen være en tør shampoo! Det er en hurtig løsning, som giver dit hår et levende look. Som f.eks. med denne ID Hair Elements Silver – Tør Shampoo.

Du får samtidig et lille løft i dit hår, som også er med til at give håret liv og et mere friskt look. En supermarkedskæde i England har rapporteret at der har været en kraftig opadgående stigning af salget af tør shampoos, købt af mænd!

5. Spray din vej til succes i byen

Når det kommer til udholdenhed – som du får brug for på en stor tur i byen – er det ikke alle parfumer der er lavet på samme måde. Bestemte noter af dufte er kendte for, at holde i længere tid på huden og er klart de noter som du skal holde øje med, når du vælger nattens duft. Det er bla. noter som vetiver, sandeltræ, moskus og rav som du ville kunne drage stor fordel af.

Husk at HVOR du bruger parfumen også kan have en stor effekt på holdbarheden af duften. Undgå halsen (der hvor pulsen sidder, brænder duften hurtigere af) og brug den i stedet på brystet, ryggen eller din biceps. På denne måde er duften “fanget” på din hud og vil vare ved i langt længere tid.

6. God mundhygiejne er en vinder

Det er en grusom ironi, at feste og have dårlig ånde går hånd-i-hånd. Det er typisk pga. det mad vi spiser, alle de samtaler vi har og de drinks vi drikker. F.eks. alkohol det både dehydrer dig, giver en tør mund som over tid giver dig dårlig ånde. Heldigvis er der nogle små simple skridt du kan foretage, for at komme problemet til livs.

Hvis du har god tid til at gøre dig klar til en fest, så burde du overvejer mundskyl eller en tungeskraber inden du forlader din lejlighed/hus. 90% af grunden til dårlig ånde kommer fra lugt-givende rester fra din tunge. Så hvis du effektivt renser din tunge og bruger tandtråd efter du har børstet tænder vil du kunne have en mere frisk ånde i længere tid. Det tager kun meget få sekunder og til gøre din mundhygiejne væsentlig bedre på ingen tid.