Af • 15 April, 2019

Pincetten er et af de mest frygtede værktøjer for mænd. Dette skyldes at mange mænd føler at det gør ondt, når man bruger en pincet. Det kan vi kun nikke genkendende til, da brugen af en pincet gør ondt, hvis man bruger den forkert.

En pincet er rigtig god, og er bedre end barbering. Dette skyldes at hvis man fjerner hår med en pincet, så går der længere tid før håret kommer tilbage igen, og det er kun positivt. Man kan desværre ikke bruge pincetten alle steder på kroppen, men de steder hvor det er muligt, så anbefales det at du bruger en pincet.

Vælg den rigtige pincet

Det første du skal være opmærksom på, er om din pincet er god. Hvis du ikke har nogen pincet eller hvis din pincet er dårlig/slidt op, så anbefales det at du skaffer en rigtig god pincet. Pincetten spiller nemlig en stor rolle, da ”hovedet” på pincetten kan variere i form og størrelse.

Sørg for at have have renset huden

De fleste vil nu begynde at fjerne håret ved de ønskede områder, men det er forkert og det er derfor, at der er rigtig mange, der får ondt efter en behandling med pincet. Det du skal gøre er at fjerne alle bakterierne med en god sæbe, så der ikke er nogen bakterier eller urenheder de steder, hvor hårfjerningen skal ske.

Husk at bruge varmt vand, når du vasker de steder, som du skal fjerne med en pincet. Det varme vand åbner op for porrerne og hjælper med at få fjernet de uønskede hår hurtigere.

Ha’ godt med lys

Når områderne er rene, så skal omgivelserne også være perfekt. Der skal være meget lys, så du kan se hvad du gør. Du skal jo fjerne hårene enkeltvis, så det er vigtigt at kunne se hvad man egentlig foretager sig. Husk også at have enten noget vådt papir eller et håndtørklæde i nærheden, så du kan rense pincetten undervejs. Det er vigtigt at rense pincetten, da hårene godt kan sætte sig fast og bakterier kan hobe sig op.

Stram huden på området

Når du begynder at fjerne hårene, så husk at strække huden i de områder, hvor du ønsker at hårene skal fjernes. Når du strammer huden, så undgår du en stor del af smerten, men det bliver også lettere at plukke hårene med en pincet. Metoden til at plukke hår med en pincet er hurtighed og kraft. Du skal ikke trække hårene langsomt op, men det skal ske i hurtige men kraftfulde bevægelser, så håret bliver fjernet fra roden.

Giv huden fugt

Efter behandlingen med pincetten, så skal huden afkøles og slappe af. Vask huden med koldt vand, så porrerne lukkes og huden afkøles. Påfør derefter bodylotion eller ansigtscreme de steder, hvor du har fjernet hår. På denne måde holdes huden stadig frisk og fugtig.

Nu kan du så kigge i spejlet og nyde at du ikke længere har hår de steder, som ellers før var så irriterende.

Summary
Sådan bruger du en pincet
Article Name
Sådan bruger du en pincet
Description
Pincetten er et af de mest frygtede værktøjer hos mænd - dette skyldes, at mange mænd føler det gør ondt. Prøv vores tricks og slip for din pincet frygt!
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine