Bøger til mænd

Mange mænd eftersøger en fed bog hjem til sofabordet. Det kan vi hjælpe med på Made4men!
Vi forsøger altid, at finde bøger som skaber værdi for mænd i flere forskellige aldersgrupper og med forskellige interesser. Det giver et bredt sortiment, som vi er sikre på du også kan finde værdi i. Happy hunting!
Sorter efter

Bøger fra Made4men er altid brugbare

Søger du en god bog til stuebordet, en god gave eller bare en god bog som kan skabe værdi for dig og din hverdag? Så har vi ved Made4men samlet en række bøger, som både er sjove, spændende og usædvanlige.

Vores udvalg af bøger er lidt skæve. Dermed ikke sagt, at det er dårlige og ubrugelige bøger, men det er heller ikke en bog du sætter dig ned med ved stranden, og læser fra ende til anden. Bøgerne har en kant, og det kan være i den sjove, skæve eller super nichede retning.

Indholdet er det vigtigste for os. Det skal være enten være sjovt, brugbart eller på anden vise give information på en fed måde. Alle bøgerne er meget forskellige og vi har sågar en bog, som kan lære dig små sjove ord på kinesisk. Det er bare ét eksempel på, hvad vores sortiment af bøger kan. Nogle af bøgerne kan være meget nichede, som måske appellere til meget få, men de skal da også have glæde af sortimentet!

Bøgerne skal ikke være smarte eller noget i den stil, men skal simpelthen bare kunne give en værdi for hvem end der har lyst til at købe dem. Vi håber meget, at du kan finde værdi i nogle af bøgerne og vil vise dem stolt frem hjemme hos dig :-).