Gentlemen's Tonic Shave Sæt (4 stk)
Gratis fragt

Gentlemen's Tonic Shave Sæt (4 stk)

1.326,10 kr
Kun 1 tilbage!

Specialpris: 1.326,10 kr

Førpris: 1.490,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Den ideele gave ide til manden der går op i sin barbering - barberings kit til normal hud
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse
Dette barberingssæt fra Gentlemen's Tonic er et sæt bestående af Daily foaming cleanser, aftershave cream og classic shave cream. En perfekt gave ide til manden der går op i barberingen.
Pre-shave Oil
Med Gentlemen's Tonic Pre-Shave Oil får du den perfekte start på din barbering. Den er oprindeligt designet til professionelle barbers og er faktisk også lavet i samarbejde med et hold af London fineste barbers. Det er den ultimativ olie til starten på en god barbering!

Traditionel Shave cream
Gentlemen's Tonic Classic shave cream, er formuleret til at lindre og fugte huden under barbering. Den er beriget med vindruekerneolie, som er med til at blødgøre og beskytte huden og giver dig en tæt og behagelig barbering. Barbercremen indeholder desuden aloe vera som har en naturlig kølende effekt og helende egenskaber, som er med til at forebygge rødme og svie efter barbering. Den indeholder også hybenolie og kokossmør, som har et højt indehold af E-vitamin og giver dig en fantastisk fugt, samt blødgøre. Barbercremen er så glat og luksuriøs at du slet ikke behøver en barberkost, og du ender med et lækker og glat resultat.

Barberkost
Du får naturligvis også en af de mest essentielle dele til en rigtig god barbering med i din super lækre gift box. Det er en barberkost fra Gentlemen's Tonic, som er laver med pure badger kvalitet til hårene.

Aftershave cream
Aftershave cremen kan også bruges som en fugtighedscreme, denne aftershave creme indeholder mineralrige ingredienser, som er med til at berolige, fugte og foryngre nybarberet hud. Den er ideel til normal hud, og hjælper med at bevare hudens naturlige fugtighed. Aftershave cremen er desuden anti-inflammatorisk, anti-septisk og helende. en indeholder tang, som hjælper med at bevare fugt i huden, birch som lukker porerne og helbreder sår. Kakaosmør som blødgøre og fugter huden, babassuolie som har en kølende effekt og er beroligende for huden og bergamot olie som virker spændingsaflastende.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: