D.R. Harris & Co. - Arlington Aftershave (100 ml)
175,00 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Trine Balleby
Gentlemen's Tonic daily shampoo til manden der ønsker en luksuriøs pleje der hjemme.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse
Gentlemen’s Tonic Daily shampoo, er fra som navnet indikere Gentlemen’s Tonic.
Gentlemen’s Tonic har udviklet en serie af produkter som har en specielt udviklet duft og kun indeholder naturlige ingredienser, som er udvundet af planter og som derved ikke er syntetiske og skadelige kemiske. Alle seriens produkter indeholder Babussa og Bergamot.

Vigtige ingredienser
De vigtige ingredienser i Daily Shampooen er ingefær, som er med til at styrke hovedbunder og fremme hårvæksten, samt stimulere cellefornyelse. Shampooen indeholder desuden også muskat, som stimulere blodcirkulationen i hovedbunden og modvirker sart hud.

Fordele
Fordelene ved at vælge denne shampoo er at den kan bruges til alle hårtyper, den renser forsigtigt og stimulere håret og hovedbunden. Samtidig fjerner den ophobning af hårprodukter, toksiner og forureningspartikler fra omgivelserne.

Bergamotte & Babassu
Da dette produkt er fra serien der indeholder Begamotte og Babassu, synes vi du bør vide hvorfor netop disse ingredienser, kan gør en forskel for dig.

Bergamotte, virker yderst plejende på huden, dens antiseptisk og anti-inflammatoriske egenskaber er med til at bevare en sund teint, den er en mild citrusduft og er kendt for at modvirke anspændelse.

Babassu, er med til at danne en beskyttende og beroligende lag. Den har en anti-age effekt og forhindre nedbrydelse af kollagen, den virker beroligende og blødgørende og giver en kølende effekt ved påføring

Fri for
Alle Gentlemen’s Tonic produkter er fri for parabener, petroleumderivater, kunstige farvestoffer, animalske ekstrakter, kunstige parfumestoffer, TEA/DEA, skadelige kemiske tilsætningsstoffer og natriumlauryl/lauretsulfat.

Elegant genanvendelse
Kommer i en elegant og klassisk emballage som desuden også er 100 % genanvendelig.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: