Gentlemen's Tonic Shower gave sæt

Gentlemen's Tonic Shower gave sæt (3 stk)

449,00 kr
Kun 3 tilbage!
449,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Lækkert bade gaveæske fra Gentlemen's Tonic.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse
Denne lækre gaveæske med alt du behøver i badet, indeholder Daily Shampoo, Protein Conditioner og Gentle Body Wash.
Det er den perfekte gave ide, hvis du vil give en mand en luksuriøs bade oplevelse.

Daily Shampoo
Daily shampoo, er en del af den nye udviklet serie af produkter som har en specielt udviklet duft og kun indeholder naturlige ingredienser, som er udvundet af planter og som derved ikke er syntetiske og skadelige kemiske. Alle seriens produkter indeholder Babussa og Bergamot.

Protein Conditioner
Protein balsam, er et perfekt supplement til daily shampooen af samme mærke. Denne balsam er med en naturlig fugtighed og hvede protein. Den forbedre dit hår væsentlig både hårets styrke og håndterbarheden. den efterlader dit hår silkeblødt og med et luksuriøst finish. Denne ekstraordinære balsam giver dit hår nyt liv, og kan blive en integreret del af din daglige hårpleje rutine. Balsamen er velegnet til alle hårtyper, den er beriget med aktive ingredienser, samtidig med at den udglatter, beskytter og styrker håret og efterlader det blødt.

Gentle Body Wash
Gentle body wash, er en luksuriøs body wash, som indeholder en lækker duft, som skaber den ultimative kropsvask for mænd. Denne body wash er ideel til dagligt brug, den sikre den daglige rutine til mænd gennem dens energigivende duft og omhyggeligt udvalgte ingredienser. Den indeholder vigtige ingredienser som mentol og ingefær. Mentholen virker opfriskende, stimulerende, kølende og deodoriserende på hudens overflade. Ingefæren er en betændelseshæmmende ingrediens, som stimulere hudens overflade og tilfører nu energi. og som alle de andre produkter fra Gentlemen's Tonic indeholder denne body wash også babassu og bergamot, hvor bergamotte er yderst plejende for huden, den giver dig en mild citrus duft og er kendt for at modvirke anspændelse. Babassu er med til at danne et beskyttende og beroligende lag på huden, den har en anti-age effekt og forhindre desuden nedbrydelse af kollagen. Den virker beroligende, blødgørende og giver en dejlig kølende effekt.

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: